Babangida Babayaro
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 474
kargo durumunda hareketlilik yoktu. Yapay zeka temsilciye sordum. Bu yanıtı verdi. Acelem yok. Sağlam gelsin de.
Maşallah hocam. Ben 15 Kasım'da sipariş vermiştim az önce baktım kargoya verilmiş. Sanırım gerçekten fabrikadan stok getirip, ondan sonra ayni anda kargoya veriyorlar.Ürünü akşam aldım, kargolanmış, yarın teslim gözüküyor. Lokasyon istanbul diye herhalde.
Görüntüden memnun musunuz hocamVideo sesi geliyor. Nasıl bir sesten bahsediyoruz?
Hocam gelelim benim görüşlerime snsjsjsksks.Görüntüden memnun musunuz hocam
Hayırlı olsun usta aleykümselamSELAMUN ALEYKÜM !!!
Alıntıyı görüntüle
Eyyvallah hocaammöHayırlı olsun usta aleykümselam![]()
servisin düzelttiğiyle fabrikadan düzgün çıkan arasında fark var mı hocam? sizinkini kurulumu yapan ekip mi düzelttiSubwofer problemi çözüldü arkadaşlar.3-4 tane küçük sünger yapıştırmaları gerekiyomuş içindeki bi parçaya o süngerleri yapıştırmayı unuttukları için zırıltı yapıyomuş. Çok basit bir işlem. Arkadaşım da 65 inch aldı kurulum yapıldı bugün gittim baktım onunkinde yoktu problem. Yani ilk seride gözden kaçmış bir detay sonradan düzeltilmiş.İçiniz rahat olsun.Artık güzel bir görüntü ayarıyla keyfini sürebiliriz.Abdullah beyin videosunu bekliyorum görüntü ayarı için
Sanırım söz konusu süngerlerin fotoğrafını çekmek mümkün olmadıSubwofer problemi çözüldü arkadaşlar.3-4 tane küçük sünger yapıştırmaları gerekiyomuş içindeki bi parçaya o süngerleri yapıştırmayı unuttukları için zırıltı yapıyomuş. Çok basit bir işlem. Arkadaşım da 65 inch aldı kurulum yapıldı bugün gittim baktım onunkinde yoktu problem. Yani ilk seride gözden kaçmış bir detay sonradan düzeltilmiş.İçiniz rahat olsun.Artık güzel bir görüntü ayarıyla keyfini sürebiliriz.Abdullah beyin videosunu bekliyorum görüntü ayarı için
Kaç inç Hocam?Eyyvallah hocaammö