❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

kargo durumunda hareketlilik yoktu. Yapay zeka temsilciye sordum. Bu yanıtı verdi. Acelem yok. Sağlam gelsin de.
19359.webp

Ürünü akşam aldım, kargolanmış, yarın teslim gözüküyor. Lokasyon istanbul diye herhalde.
Maşallah hocam. Ben 15 Kasım'da sipariş vermiştim az önce baktım kargoya verilmiş. Sanırım gerçekten fabrikadan stok getirip, ondan sonra ayni anda kargoya veriyorlar.

Yüksek yerel karartma ayarı olede yakın siyahlar için şart fakat böyle bir soruna yol açıyor. Ürünü kullanan arkadaşlar kontrol edebilir mi acaba sadece bende mi böyle? Yerel karartma yüksekteyken mıknatıs manyetik alanı gibi katmanlar ortaya çıkıyor. Ayarlarda herhangi bir ayarın üstüne gelip kontrol edebilirsiniz 3. resim.

Ekler

• 05165b54-6235-4aee-bf77-5997ec9f224a.webp
    05165b54-6235-4aee-bf77-5997ec9f224a.webp
    119.1 KB · Hit: 79
  • 00479013-613a-4860-a4e3-bd122035e1c0.webp
    00479013-613a-4860-a4e3-bd122035e1c0.webp
    102.7 KB · Hit: 79
  • 1763575585152.webp
    1763575585152.webp
    191.2 KB · Hit: 61
Son düzenleme:
Görüntüden memnun musunuz hocam
Hocam gelelim benim görüşlerime snsjsjsksks.
Herkes 1 aydır görüşlerinizi yazmış sıra bizde.
2 yıldır oled kullanan biri olarak kalite çok güzel AMA 128 dimming zone kendini çok net belli ediyor.
Mesela simsiyah sabit ekran aç oled zannedersin ama beyaz bir ışık geçtiği anda çevresindeki yerlerde grimsi olmaya basliyor.
Ama rengarenk videolarda mükemmel.
Sadece siyah performansı sabit ekranda oled hareketli ekranda yarım oled gibi.
Tabi fiyatina göre bence yine mükemmel.
X2 fiyat verip siyah ekran hariç oledimsi performans veriyor.

Subwofer problemi çözüldü arkadaşlar.3-4 tane küçük sünger yapıştırmaları gerekiyomuş içindeki bi parçaya o süngerleri yapıştırmayı unuttukları için zırıltı yapıyomuş. Çok basit bir işlem. Arkadaşım da 65 inch aldı kurulum yapıldı bugün gittim baktım onunkinde yoktu problem. Yani ilk seride gözden kaçmış bir detay sonradan düzeltilmiş.İçiniz rahat olsun.Artık güzel bir görüntü ayarıyla keyfini sürebiliriz.Abdullah beyin videosunu bekliyorum görüntü ayarı için

Subwofer problemi çözüldü arkadaşlar.3-4 tane küçük sünger yapıştırmaları gerekiyomuş içindeki bi parçaya o süngerleri yapıştırmayı unuttukları için zırıltı yapıyomuş. Çok basit bir işlem. Arkadaşım da 65 inch aldı kurulum yapıldı bugün gittim baktım onunkinde yoktu problem. Yani ilk seride gözden kaçmış bir detay sonradan düzeltilmiş.İçiniz rahat olsun.Artık güzel bir görüntü ayarıyla keyfini sürebiliriz.Abdullah beyin videosunu bekliyorum görüntü ayarı için
servisin düzelttiğiyle fabrikadan düzgün çıkan arasında fark var mı hocam? sizinkini kurulumu yapan ekip mi düzeltti

33^^
Sanırım söz konusu süngerlerin fotoğrafını çekmek mümkün olmadı

Geri