sanırım bir sistemde bir anakart kötü gördüğüm kadarıyla fiyatı i5 14 nesil seçersek 5k daha düşüyor 85’e geliyor sistemÇok kötü kazık hele o anakart
peşin fiyata 4 taksit itopyada şu an peşin fiyatına taksit kampanyası var başka pc sitelerinde maalesef yok denecek kadar az bir anda tüm parayı çıkarabilecek gücüm maalesef yok12 taksitse olabilir.
Alınmaz kardeşim bu sistemsanırım bir sistemde bir anakart kötü gördüğüm kadarıyla fiyatı i5 14 nesil seçersek 5k daha düşüyor 85’e geliyor sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peşin fiyata 4 taksit itopyada şu an peşin fiyatına taksit kampanyası var başka pc sitelerinde maalesef yok denecek kadar az bir anda tüm parayı çıkarabilecek gücüm maalesef yok![]()
hocam bütçem 80-90k arasıAlınmaz kardeşim bu sistem
Bütçe nedir?
Alınmaz kardeşim bu sistem
Bütçe nedir?
Gg15 güzel bence salla 5070ti ıhocam bütçem 80-90k arası
![]()
PC HOCASI-GG15 / AMD Ryzen 7 9700X TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG15 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 7 9700X ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
Eternal PBM | Intel i5-14600KF | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
işlemci sence gg15 te aynı mı kalmalı yoksa 7800X3D mi olmalı? nasıl bir fark yaratır?Gg15 güzel bence salla 5070ti ı
Fps oyunlarında 50 60 fps max fazla alırsın gerek yok ben 7500fle kullanıyorum yetiyorişlemci sence gg15 te aynı mı kalmalı yoksa 7800X3D mi olmalı? nasıl bir fark yaratır?
şu an piyasada en iyi sistem GG15 mi diyebiliriz? PC hocası yine bir videoyla gelir mi kasım fırsatı muhabbetine biraz daha beklemek gerekir mi sonuçta orjinal black friday 29 kasım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa sistem alacağım paramın boşuna gitmesini hiç istemiyorumFps oyunlarında 50 60 fps max fazla alırsın gerek yok ben 7500fle kullanıyorum yetiyor
Bakıcam şimdi PCye geçipşu an piyasada en iyi sistem GG15 mi diyebiliriz? PC hocası yine bir videoyla gelir mi kasım fırsatı muhabbetine biraz daha beklemek gerekir mi sonuçta orjinal black friday 29 kasım kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum ilk defa sistem alacağım paramın boşuna gitmesini hiç istemiyorum![]()