Cuma akşamı gaming gecelerinden indirim bekleyebilirsin, hazır sistem ya da tek tek toplayacağın parçalar için. Son gecede pek avantajlı bişey yoktu gerçi ve taksit sadece 1 ya da 2 bankayla sınırlıydı (vadesiz olarak). Ya da son bir ihtimal 28 inde kara cuma indirimlerinde güzel şeyler olabilir belki.
Tek tek topladım ve f/p / mümkün oldukça gereksize kaçmadan, giriş üstü yani orta seviye parçalar seçmeye çalıştım, anakartı PC hocası sistemine göre daha iyi, ram değerleri daha düşük, PSU ve kasa daha iyi, SSD dramli ve daha iyi, işlemci yine 9700x ekran kartı 9070xt sapphire pulse ve fiyat o sistemle aynı fiyata geliyo, tabi taksit avantajı farkı var ve bu seçtiğim parçalar indirim kovalanmamış parçalar. İndirim takip edildiğinde muadil parçalar da olsa 4-5 bin düşer toplamdan.
Böyle toplam 76,923 TL yapıyor. Eskiden bu kadar f/p parçalar seçtiğinde çok avantajlı sistem çıkarabiliyodun, şimdi tek avantajı parçaları kendin seçebilmen ve taksit seçeneği.
Bunları PC hocası sistemiyle karşılaştırdığında arada pek bi fark yok yani, hazır sistemde taksit yok bunlarda var öyle düşün. Ekran kartı Nvidia seçmedim çünkü fiyat farkı çok artıyor. Ama toplanabilecek en mantıklı sistemlerden
En ucuz Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gigabyte B650 Eagle AX AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
En ucuz Corsair Vengeance Expo Black 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36 CMK32GX5M2E6000Z36 DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance Expo Black 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36 CMK32GX5M2E6000Z36 DDR5 Ram özelliklerini incele, 4.715,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
RAIJINTEK CRATOS LITE 850W Siyah, 80 Plus Altın, ATX 3.1, Modüler Olmayan Güç Kaynağı, PCIe 5.1 Hazır, 120mm Akıllı Fan, DC-DC, 12V-2×6 Konektör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com