tukendi mi bunun stoguAldım bakalım. Umarım geçer gümrükten
tukendi mi bunun stoguAldım bakalım. Umarım geçer gümrükten
tukendi mi bunun stogu
hocam bugün hd650 denedim. echo a bu kulaklığa yetmiyor diyebilirim. sesi sonuna kadar açmak gerekiyor.Yeterli olur echo a
Mail atman lazım ben attım 11 dolar olarak göstereceklermişLinsoul faturada düsük gösteriyor mu
Hocam o kulaklığa yetmez zaten echo ahocam bugün hd650 denedim. echo a bu kulaklığa yetmiyor diyebilirim. sesi sonuna kadar açmak gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada hd650ye hayran kaldım. bir daha yapacağım kulaklık alışverişinde bunu alacağım
Odedigim tutar haricinde ekstra bir tutar çıkar mıMail atman lazım ben attım 11 dolar olarak göstereceklermiş
Hocam o kulaklığa yetmez zaten echo a
40 dolarlık ürün için çıkarsa ne kadar çıkar?O biraz şans işi çıkabilirde çıkmayabilirde
Birde ben sordum yunexpress ile yolluyoruz dediler ancak ağustosta yunexpress Türkiye'den çekilmedi mıVergi çıkarsa 11 dolar üzerinden çıkar %60ı kadar
ne lazım o kulaklığa? hangi dac yeterli olur?Mail atman lazım ben attım 11 dolar olarak göstereceklermiş
Hocam o kulaklığa yetmez zaten echo a
Hangi kulaklik ?ne lazım o kulaklığa? hangi dac yeterli olur?
Kardeşim EA500LM aşırı tizi olan bir kulaklık ben kullanmadım ama sevmezdim.Simgot ew300 diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Sonra ablama Almanya'dan ea500lm getirttim 1 saat kullandım memnun kalmadım 2 aydır sahibindende satılmayı bekliyor ilanbi satılsa rahatlicam