- Konu Sahibi Konu Sahibi
sence hangisi mantıklı. 1 2 yıl kullansamAz çok aynı ya bir fark hissetmezsin yani proda sadece ultra geniş açı dışında aynı
sence hangisi mantıklı. 1 2 yıl kullansamAz çok aynı ya bir fark hissetmezsin yani proda sadece ultra geniş açı dışında aynı
17 tabi kisence hangisi mantıklı. 1 2 yıl kullansam
17 tabi ki
Alimünyum kasa ama sıkıntı olur mu ki17 tabi ki
Hiçbirşey olmaz hocam şahsi önerim beyaz renk alın daha az çizik belli ederAlimünyum kasa ama sıkıntı olur mu ki
Alimünyum kasa ama sıkıntı olur mu ki
Siyah daha güzel değil miHiçbirşey olmaz hocam şahsi önerim beyaz renk alın daha az çizik belli eder
Sence hangisi 15 pro mu 17 mititanyum kasa daha hassas
Güzel de hocam siyah 15 kullandım gerçekten acayip çiziliyor ya beyaz alırsanız çok rahat edersinizSiyah daha güzel değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sence hangisi 15 pro mu 17 mi
Kılıf kullansak bile mi çizilirGüzel de hocam siyah 15 kullandım gerçekten acayip çiziliyor ya beyaz alırsanız çok rahat edersiniz
15 pro kullanıcısı olarak 17 tavsiye ederimSiyah daha güzel değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sence hangisi 15 pro mu 17 mi
Neden15 pro kullanıcısı olarak 17 tavsiye ederim
ikisi arasindan kesinlikle 17, 15pro dusunucek ne oldu merakettim nesi hosuna gittiBeyler çok kararsız kaldım 17 mi yoksa sıfır 15 pro mu
Kamerası biraz daha iyi degil mi bide titanyumikisi arasindan kesinlikle 17, 15pro dusunucek ne oldu merakettim nesi hosuna gitti
sadece proları aynı ya da daha pahalıya satar düzlerin aynı fiyattan gitme şansı biraz zor1-2 sene sonra tl olarak aynı fiyata satarsın ama döviz olarak düşer muhtemelen. yatırım tavsiyesi değildir