Yardım Sıfır 17 mi yoka sıfır 16 pro kullananlar yazabilir mi

Ben alcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar param olsa forumda işim olmaz

hocam cocuk muyuz oyun oynama yaşım geçti benim 20ye gircem

De artık ne dicen
17al 2 3 sene kullan

Pil tasarrufu iPhonelerde işlemci hızını güncelleme alan en düşük iPhone seviyesine çekiyor, yani şuan iPhone 11 seviyesine düşürüyor pil tasarrufu modu. O yüzden de baya yavaşlıyor cihaz. Amacına uygun olarak pilin az kaldığında kullanırsan faydalı özellik ama öyle sürekli açık tutulmaz.
Reis ben A demisim sen C diyosun ?

işin komik yanı da şu 5-6 senelik telefonla geçen sene çıkan telefon kıyaslanıyor :D, (normalde J5 ile iphone 11 kıyaslanırdı gerçi) olay gerçekten günlük kullanımsa 30 binlik örnek s24fe 17pm den bile daha iyi arayüzde Circle to Search yapay zeka eklentileri tam optimize çalışıyor ve ben iş gereği iki tarafın ürününe de kullanıyorum ama gerçekler bu iphone sadece senin ayarlarını önceden ayarlar konsol gibi bas tuşa gir fazla kurcalama der insanların çoğu için de bu okeydir ama bu iyisi değildir.
Hocam Savundun mu sovdun mu anlamadim XSDGDSFHDAFHDA

Senin düşüncen bana en kral samsungu verseler yine kullanmam çayomi hiç kullanmam yıllardır iphone 12-13pro max-14 pro max ve şuan 16 pro max kullanıyorum eko sistemi olsun kullanım kolaylığı olsun en kralına tercih etmem en basiti ellerim dolu birini arıyacağım hey siri abuzeri ara derim benim yerime arar :D veya alarm kur,anımsatıcı kur bu bile büyük kolaylık sağlıyor
HSDKJFHNGJDAKFGNHBAKJDHFGBADFG

Ya KB Ama onceden de dedigim gibi Sadece Kendinizu Avutuyorsunuz

Andoridin kullanim kolkayligi ve sundugu ozelliklker Iphone'dan cok ama cok daha iyi hocvvam

O son saydigin 2 seyi vedaha fazlasini yapiyor zaten

Ayrica Iphone'da yapay zeka Sistemi rezalet bizim kumru gibi calisiyor Nerdeyse o kdar rezil ise yaramaz ama Andoir'de aksine Gemine entegre sekilkde mukemmel calisiyor telefonla optimize Asiri ise yariyor

Ya zaten simdi bi dusundumde ben ne yaparsam yapayim siz Marka Fanlari Hic bir zaman Analamayacaksiniz Gozlerini ve beyinlerinizi Korelttigniz icin O yuzden Kolay gelsin hocam size BY

Son düzenleme:
Reis ben A demisim sen C diyosun ?

Hocam Savundun mu sovdun mu anlamadim XSDGDSFHDAFHDA

HSDKJFHNGJDAKFGNHBAKJDHFGBADFG

Ya KB Ama onceden de dedigim gibi Sadece Kendinizu Avutuyorsunuz

Andoridin kullanim kolkayligi ve sundugu ozelliklker Iphone'dan cok ama cok daha iyi hocvvam

O son saydigin 2 seyi vedaha fazlasini yapiyor zaten

Ayrica Iphone'da yapay zeka Sistemi rezalet bizim kumru gibi calisiyor Nerdeyse o kdar rezil ise yaramaz ama Andoir'de aksine Gemine entegre sekilkde mukemmel calisiyor telefonla optimize Asiri ise yariyor

Ya zaten simdi bi dusundumde ben ne yaparsam yapayim siz Marka Fanlari Hic bir zaman Analamayacaksiniz Gozlerini ve beyinlerinizi Korelttigniz icin O yuzden Kolay gelsin hocam size BY
Apple kendi yapay zekasını yapamadı ama yakında yapıcak ve chatgp ile entegre çalışıyor şuan

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,372
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri