Klasik![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ben kullanıyorum iyi bir termal macun da alırsan yük altında 70 dereceyi geçmemesi lazım![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
İçinden tf7 çıkıyor zaten daha iyisine gerek yokBen kullanıyorum iyi bir termal macun da alırsan yük altında 70 dereceyi geçmemesi lazım
Bana o kadar katı çıkmıştı ki başka almak zorunda kaldım ondan dedim. Bi an kendi tecrübemi düşünerek yazdımİçinden tf7 çıkıyor zaten daha iyisine gerek yok
Bozulmuş da olabilir belki bendeki mx6 kıvamında çıkmıştıBana o kadar katı çıkmıştı ki başka almak zorunda kaldım ondan dedim.
Ben kullanıyorum iyi bir termal macun da alırsan yük altında 70 dereceyi geçmemesi lazım
Ben bunu kullanıyorum oyunlarda 80° civarı oluyor belki benimki sıkuntılıdırhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4075...bir-degisim-garantili/?utm_source=chatgpt.com
bu nasıldır hocam yoska direkt attığınızımı alayım anakartta b550m-B
pbo ayarı yaparsan düşer aşırı güç çekiyordurBen bunu kullanıyorum oyunlarda 80° civarı oluyor sorun belki benimkindedir bilmiyorum