kayarankin
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
bunu nasıl yiyonuz tadları çok kötüalta linki bırakıyorum 12lisi 500tl üstüne %20 ile 488tlye denk geliyor
Ürünün linki
Kampanya linki
Alıntıyı görüntüle
sporcu diyeti yap 3 hafta. Sonra bunu ye tadı dünyanın en güzel tatlısı gibi geliyorbunu nasıl yiyonuz tadları çok kötü
diyette bunu yiyeceğime ot yerim hocamsporcu diyeti yap 3 hafta. Sonra bunu ye tadı dünyanın en güzel tatlısı gibi geliyorOlayı o bunların zaten hocam aliyim çikolata gibi yiyim değil. Yoksa bunun içindeki protein de beş para etmez. Maksat diyette kendini şımartmak amaçlı.
İşte öyle olmuyor kraldiyette bunu yiyeceğime ot yerim hocam
Önermem tadları rezalet. WASPCO girerse indirime falan ondan alın.alta linki bırakıyorum 12lisi 500tl üstüne %20 ile 488tlye denk geliyor
Ürünün linki
Kampanya linki
Alıntıyı görüntüle
Bugün FELLAS'dan geçtim tadının farkı inanılmaz, kesinlikle WaspCo daha güzel ve 100gr içerikte 30gr daha az şeker barındırıyor önerim WaspCo olacaktırÖnermem tadları rezalet. WASPCO girerse indirime falan ondan alın.
aynen öyle 10 numara gerçekten sıkıldıkça bile insanın canı çekiyorBugün FELLAS'dan geçtim tadının farkı inanılmaz, kesinlikle WaspCo daha güzel ve 100gr içerikte 30gr daha az şeker barındırıyor önerim WaspCo olacaktır