Amazon Hesabım Kilitlendi

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
609
Amazon hessbım kilitlendi.
Hesaba giriş yapmaya çalıştığımda şöyle diyor:
"Hesabınız,Amazon hizmetlerini kötüye kullanıldığı için kilitlendi.Size ek bilgi içeren bir e-posta gönderdik"
Dün verdiğim sipariş vardı daha kargoya verilmedi.Siparişe ne olur sipariş iptal olur mu?

Ne yaptın da kitlendi kanka :D

"Hesabınız,Amazon hizmetlerini kötüye kullanıldığı için kilitlendi.Size ek bilgi içeren bir e-posta gönderdik"
Dün verdiğim sipariş vardı daha kargoya verilmedi.Siparişe ne olur sipariş iptal olur mu?
Nasıl kitledin hesabı reis jeff bezosa mı sövdün naptın

ilk siparişini hesap adından farklı bir kişiye ait kartla mı verdin?

Ne yaptın da kitlendi kanka :D
Nasıl kitledin hesabı reis jeff bezosa mı sövdün naptın
Telefon numaramı kaldırdım hesaptan mail ekledim sonra böyle oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk siparişini hesap adından farklı bir kişiye ait kartla mı verdin?
Evet hep öyle yapıyorum bir sıkıntı çıkmıyordu.20 ye yakın hesapta böyle yaptım sorun çıkmadı

Telefon numaramı kaldırdım hesaptan mail ekledim sonra böyle oldu.

Evet hep öyle yapıyorum bir sıkıntı çıkmıyordu.20 ye yakın hesapta böyle yaptım sorun çıkmadı
müşteri hizmetlerine yaz

canlı desteğe bağlan sonra ana hesabının kilitlendiğinin durumunu anlat, ben sırf canlı desteğe bağlanmak için yanlış seçenekleri seçmişti. sonra durumu anlatınca sorun etmediler ilgilendiler. yanlış kategori seçmekten çekinme. canlı desteğe bağlan yetiyo (mesaj)

@𝗝𝗼𝗻 𝗦𝗻𝗼𝘄 hocamın konusundaki 0800lü numarayı aradım talep açtık falan dediler 48 saat içinde çözülür dediler.Acaba ürün gelir mi bana?İptal mi olur yoksa?
müşteri hizmetlerine yaz

Son düzenleme:
müşteri hizmetlerine yaz

canlı desteğe bağlan sonra ana hesabının kilitlendiğinin durumunu anlat, ben sırf canlı desteğe bağlanmak için yanlış seçenekleri seçmişti. sonra durumu anlatınca sorun etmediler ilgilendiler. yanlış kategori seçmekten çekinme. canlı desteğe bağlan yetiyo (mesaj)
Farklı hesaptan mı bağlanayım?

@Jon Snow hocamın konusundaki 0800lü numarayı aradım talep açtık falan dediler 48 saat içinde çözülür dediler.Acaba ürün gelir mi bana?İptal mi olur yoksa?
reis 48 saatte kargoya verilmemiş ürün zaten gelmez, yada ürün kısa süreliğine durdurulmuştur. en kötü para iadesi istersin. amazon o konuda en iyilerinden FAKAT. alışveriş yaparken sol tarafta filtrelerde amazon tarafından seçeneğini seç. bu sayede çok daha iyi bir hizmet alırsın bir daha ki sefere.

Farklı hesaptan mı bağlanayım?
evet yapabilirsin ama zaten aradıysan falan gerek yok, tabi bence yap, kargonun ne olacağını falan sor

ben gece 1 de tablet tel 2 kere de pc ye girmiştim birde prime videoya girince askıya alınmıştı amazona beni arasın dedim yardımdan adamlar gece 1 de 10sny sonra arayıp 2-3 bilgi istedi cok özel olmayan , kod gönderip açmışlardı bi arat kendini uygulamada seçenek var yaparlar.

reis 48 saatte kargoya verilmemiş ürün zaten gelmez, yada ürün kısa süreliğine durdurulmuştur. en kötü para iadesi istersin. amazon o konuda en iyilerinden FAKAT. alışveriş yaparken sol tarafta filtrelerde amazon tarafından seçeneğini seç. bu sayede çok daha iyi bir hizmet alırsın bir daha ki sefere.

evet yapabilirsin ama zaten aradıysan falan gerek yok, tabi bence yap, kargonun ne olacağını falan sor
Aldığım ürün amazon satıcılı zaten dün vermiştim akşam cumartesi teslim şuan verilmiş olabilir sabah kargoya verilid kısmına çok az kalmıştı.

ben gece 1 de tablet tel 2 kere de pc ye girmiştim birde prime videoya girince askıya alınmıştı amazona beni arasın dedim yardımdan adamlar gece 1 de 10sny sonra arayıp 2-3 bilgi istedi cok özel olmayan , kod gönderip açmışlardı bi arat kendini uygulamada seçenek var yaparlar.
Askıya alınmadı hocam benimkini kitlediler zincir vurdular:)

Aldığım ürün amazon satıcılı zaten dün vermiştim akşam cumartesi teslim şuan verilmiş olabilir sabah kargoya verilid kısmına çok az kalmıştı.

Askıya alınmadı hocam benimkini kitlediler zincir vurdular:)
verildiyse gelir be

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri