Yardım Bu ekran kartı alınır mı?

dızciii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
207
Tekramarket diye bi satıcı satıyo uygun ama emin olamadım 6 taksit de var. Bu modelden de emin değilim sizce alınır mı satıcı ve model düşünülünce.
Msı Geforce Rtx 5070 Tı 16g Expert Rtx5070tı 16gb Gdrr7 256 B Dx12 Pcıe 5.0 X16 3xdp 1xhdmı Ekran Kartı 49.599 TL yerine 47.615,04 TL

Model alınır da fiyat uçuk nerdeyse 5080 parasına.

Model alınır da fiyat uçuk nerdeyse 5080 parasına.
Hocam 5070ti ların piyasasından haberin yok galiba en uygunu zaten 42k. 5080 ker 60k üstünde. Satıcı ve modelden emin değilim sadece

Hocam 5070ti ların piyasasından haberin yok galiba en uygunu zaten 42k. 5080 ker 60k üstünde. Satıcı ve modelden emin değilim sadece
satıcı güvenilir görünüyor sırF N11 DE 10K dan fazla yorumu var....

Bunu al
amazon sağolsun stok bitti son kalanı alamadım çıldırmak üzereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesabımı kitleyip duruyolar ***** bi firma oldu iyice

Tekramarket diye bi satıcı satıyo uygun ama emin olamadım 6 taksit de var. Bu modelden de emin değilim sizce alınır mı satıcı ve model düşünülünce.
Msı Geforce Rtx 5070 Tı 16g Expert Rtx5070tı 16gb Gdrr7 256 B Dx12 Pcıe 5.0 X16 3xdp 1xhdmı Ekran Kartı 49.599 TL yerine 47.615,04 TL
Tekramarket güvenilir, bende anakart aldım, ayrıca MSI resmi distribütör olması lazım. Yanlış isem düzeltin.

Tekramarket güvenilir, bende anakart aldım, ayrıca MSI resmi distribütör olması lazım. Yanlış isem düzeltin.
Ekran karta gelince, görüntüsü bir an iyi gibi duruyor ama bence kötü ki soğutma performansı da kötü bir kart Ventus ile eşit veya sadece birazcık iyi diyebilirim.
Fiyata yorum yok.

Ekran karta gelince, görüntüsü bir an iyi gibi duruyor ama bence kötü ki soğutma performansı da kötü bir kart Ventus ile eşit veya sadece birazcık iyi diyebilirim.
Fiyata yorum yok.
hocam ventus 3x aldım iade ediyorum hiç memnun değilim. yerine bakınıyorum asus tuf 52k taksit iyi alayım dedim ***** amazon hesabı kitledi tam açıldı şimdi baktım bitmiş stok

amd kartlar hayvan gibi soğutmayla geliyo 5070ti alıyoruz 5050 5060 değil bu 50k para veriyoruz saçma bi kart

Geri