SERIAN
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
Muhtemelen hocam.Muhtemelen alan biri iptal etmiştir otomatik tekrar indirimli olanı stoğa girmiştir.
Muhtemelen hocam.Muhtemelen alan biri iptal etmiştir otomatik tekrar indirimli olanı stoğa girmiştir.
Cihaz şimdi geldi her şeyiyle çok yeterli ama sorum var. laptopta tek jack girişi var kulaklık ve mikrofon aynı anda bağlanamıyor bir çözümü var mı?
Eq ayarını paylaşabilir misinBenim kargoda bugün geldi. Iyi letshourer s12 pro iem, corsair void elite rgb wireless kullanıyorum. Ses kalitesi eq yapınca corsairden daha iyi oldu, hafif dip ses var çok az. Eq yapmassanız rezalet. Mikrofonu yayın vs yapmayacaksanız iş görür. Malzeme kaliteside gayet güzel, kablosu örgülü. Biraz küçük olduğu doğru, corsair kulaklığım kadar rahat değil kesinlikle ama 500 TL'ye bedava gerçekten.
Ucunda dönüştürücü var zaten almayın bı dahaCihaz şimdi geldi her şeyiyle çok yeterli ama sorum var. laptopta tek jack girişi var kulaklık ve mikrofon aynı anda bağlanamıyor bir çözümü var mı?
Çok detaylı kurcalamadım fakat bu güzel geldi, valorantta denedim şimdilik sadece.Eq ayarını paylaşabilir misin