Takas yapmak mantıklı mı

Jordicrusher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
84
Elimde 2. el direksiyon seti var g29 daha yeni 2 aylık fazla kullanılmadı sarı sitede ilana vermiştim 14000tlden vatandan alınma kutusu garantisi her şeyi var ilanıma
"Xiaomi 4 Pro 700 W Elektrikli Scooter" isimli scooterdan takas teklifi geldi 100km kullanılmış dedi benim işime yaramaz ama mantıklıysa kaçtan satabilirim kastamonuda yaşıyorum

Elektrikli scooter soğuk havalarda kullanılmıyor genelde. Yada az kullanan oluyor. Bende martıdan çıkma var ama şu an kullanmıyorum. Çok nadir kullanıyorum. Hava sıcak olduğu zaman. Tek eksiği süspansiyon.

Xiaomi de de süspansiyon yok. Fakat şişme teker. Bir nebze olsun iyi gelir. Evden işe vb gitmek için birebir. Tabi iş yeri yakın ise. Kullanması zevklidir.

Kullanmam satıcam vb diyorsan olabilir. Bu talep ile alakalı bir durum. Piyasası değişken. Biraz araştırman lazım. Her türlü satarsın ama altını üstünü bilemem.

Elimde 2. el direksiyon seti var g29 daha yeni 2 aylık fazla kullanılmadı sarı sitede ilana vermiştim 14000tlden vatandan alınma kutusu garantisi her şeyi var ilanıma
"Xiaomi 4 Pro 700 W Elektrikli Scooter" isimli scooterdan takas teklifi geldi 100km kullanılmış dedi benim işime yaramaz ama mantıklıysa kaçtan satabilirim kastamonuda yaşıyorum
mantıksız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,286
Üyeler
184,915
Son üye
oziiyi
Geri