RX 9070 XT PURE Alınır Mı?

amd ekran kartlarına biraz ön yargılıyım ama
https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-...28f39d3bec17505fb36b0d8&qid=1763678352&sr=8-2
bu modeli hem çok görüyorum hem 5070 fiyatına hem vram yüksek hem testlere baktım 5070den iyi performansı var gibi

bide bu fiyata alnırı mı
bf6 da çöküp duruyo direkt driver çöküyo. youtube da falan video izlerken veya daha kötüsü oyun oynarken ekran yırtılması ve anlamsız renklerde pikseller oluşuyo. herkes 5070 fiyatına 5070ti tokatlayan kart ister ama maalesef ne kadar ekmek o kadar köfte. bende 7700xt den 9070xt ye geçecektim hem kendi yaşadığım sorunlar hem insanların yaşadıklarının üstüne 5070ti aldım. 7700xt 7800x3d işlemcimden sonra onun da grafik birimi olduğu için çakışıp monitöre sinyal vermiyodu bilgisayarım açılmıyodu bi akç defa denemem gerekiyodu. şuan öyle bi sorunum da kalmadı. bunları göz önünde bulundur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunları göz önünde bulundurarak alabilirsiniz

Arkadaş sorun yaşadı diye herkeste aynı sorun mu olacak :)
sorunları yaşayan benim ve forumda da ekran kartı ilanlarının yorumlarında da baya bi kişi sorun yaşıyo ve paylaşıyo. özellikle bf6 çökmeleri sorun olmaya başladı herkese

sorunları yaşayan benim ve forumda da ekran kartı ilanlarının yorumlarında da baya bi kişi sorun yaşıyo ve paylaşıyo. özellikle bf6 çökmeleri sorun olmaya başladı herkese
Nvidia ekran kartındada bu sorunları yaşayanlar var

Burada şu taraf bu taraf diye ayırmıyorum, Herkes bütçesine göre almaya çalışıyor ki arasında neredeyse 10k fiyat farkıda var

Burada şu taraf bu taraf diye ayırmıyorum, Herkes bütçesine göre almaya çalışıyor ki arasında neredeyse 10k fiyat farkıda var
benim kadar amd ci olamazsın. nvidia fanboyu muamelesi yapma boşuna. amd sorunlu maalesef. bunları göz önünde bulundurup alabilir. fiyatına göre performansı çok iyi çünkü. 1080p için alıyosa 5070 de alabilir aynı bütçede fazla fazla yeter ki 2k için bile tatmin eder 5070. karar vermesi gereken en uygun en yüksek performansı sorunlarına rağmen mi tercih edecek yoksa yüksek fiya yüksek kaliteyi mi tercih edecek

çözüm bulabildin mi

benim kadar amd ci olamazsın. nvidia fanboyu muamelesi yapma boşuna. amd sorunlu maalesef. bunları göz önünde bulundurup alabilir. fiyatına göre performansı çok iyi çünkü. 1080p için alıyosa 5070 de alabilir aynı bütçede fazla fazla yeter ki 2k için bile tatmin eder 5070. karar vermesi gereken en uygun en yüksek performansı sorunlarına rağmen mi tercih edecek yoksa yüksek fiya yüksek kaliteyi mi tercih edecek
Ben amdciyim demedim değilimde zaten iyi bir fiyat yakaladığım zaman nvidia amd farketmez benim için ben amd ve nvidia hiç sorun yaşamadım nasıl olacak :D

kanka şöyle 5070ti alayım dedim ama onlar korkunç olmuş ekran kartınada 50 e yakın para vermek istemedim 5070 alayım diyorum çok tatmin edici gelmiyor gözüme spiderman bf6 gibi oyunlarda 5070 alayım yani en azından biraz daha makul dedim ama sonra amd mi baksam bi dedim 16 gb falan olamsı testlerde 5070ti a yakın olmasından dolayı kafam ekran kartı konusunda çok karıştı o kadar konu açtım ki hal akarışıkk

çözüm bulabildin mi
hayır maalesef amd direkt bf6 için driver paylaştı onu da kurdum yok olmuyo çöküyo. monitöre sinyal vermeme sorununu hele ne yapaqrsam yapayım olmadı taki 5070ti a geçene kadar. ekran yırtılması ve anlamsız piksel oluşması da 9070xt de bile çok yaygın bende de vardı

Ben amdciyim demedim değilimde zaten iyi bir fiyat yakaladığım zaman nvidia amd farketmez benim için ben amd ve nvidia hiç sorun yaşamadım nasıl olacak :D
bende amd de yaşadım nasıl olacak. her oyunda çöküyo falan diye zırva sıkmıyorum almada demiyorum. bf6 da çöktüğünü ve çözülmediğini belirttim ve diğer sorunları

hayır maalesef amd direkt bf6 için driver paylaştı onu da kurdum yok olmuyo çöküyo. monitöre sinyal vermeme sorununu hele ne yapaqrsam yapayım olmadı taki 5070ti a geçene kadar. ekran yırtılması ve anlamsız piksel oluşması da 9070xt de bile çok yaygın bende de vardı

bende amd de yaşadım nasıl olacak. her oyunda çöküyo falan diye zırva sıkmıyorum almada demiyorum. bf6 da çöktüğünü ve çözülmediğini belirttim ve diğer sorunları
9070xt olan herkes bf6'da çökücek yada oynayamıyor diye bir şey yok her kartta olabilir bu sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,632
Üyeler
187,365
Son üye
dychehoca
Geri