dızciii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 207
attığın kaynakta benim kullandığım ve önerdiğim modelle ilgili bir sorun yok ki sfljkhbgvjksbhfgjlsn. adamlar 600w çıkışa sahip bi psu için 850w ın az olduğunu belirtmiş sadece. iddia ettikkleri %90 veririmliliği de %92 nin üstüne çıkarak kolayca tamamlamış. adam 5090 la kullanmayacak günün sonunda gayet de alınırKullanıyorsunuz ama iç tasarımını biliyor musunuz? Performansı nasıl? %200 transient response testinde ne sonuç veriyor? Ripple değerleri ne durumda? Tüm hatlardaki regülasyon değerleri nasıl? Bunların cevabını verebilirseniz öneride bulunabilirim.
Sadece “kullanıyorum ve memnunum” demek bir güç kaynağını iyi yapmaz. Bu, “çalışıyor olduğu sürece sorun yok” demeye benzer. PSU’nun önerilip önerilemeyeceği tamamen teknik ölçümlere bağlı. Kişisel deneyimler 5. 6. planda.
Ayrıca bu konuda referans verebileceğim bir sürü kaynak da mevcut.
![]()
GIGABYTE GP-UD850GM PG5 850w Rev 2 ATX 3.0 Gold PSU Review
GIGABYTE's new UD850GM PG5 V2 850-watt PSU with a 600-watt 12VHPWR connection gets put under the spotlight and fully tested. Should you buy it? Let's see.www.tweaktown.com
![]()
Gigabyte UD1000GM PG5 - The first PCIe 5.0 Compatible PSU - Hardware Busters
Hardware Busters - Gigabyte UD1000GM PG5 - The first PCIe 5.0 Compatible PSU - PSUshwbusters.com
1000W’lık versiyonun durumu ortada. Performansı hiçbir şekilde üst seviyede değil. Filtrelemedeki kapasitörler de yüksek kalite değil; özellikle Lelon, önde gelen bir kapasitör üreticisi sayılmaz. 3–5 yıl içinde herhangi biri arızalanırsa, tamir ettirmekle uğraşmak zorunda kalırsınız.
Yukarıda atılan raijintek cratos daha üstün bir model.
Ki zaten ben güç kaynağına kötü demiyorum. Kendi fiyatında alınabilecek bir model değil. Yukarıda da 2 kere belirttim aynı şeyi.