Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
300
unnamed.webp

Arkadaşlar, Herkese selamlar. Öncelikle eğer vaktiniz varsa lütfen konuyu güncel tutmak için konuya 1 yorum ekleyin,
Ayrıca aşağıda vereceğim Youtube linkine yorum yazarak desteğinizi rica edeceğim.

Bir süredir internetimde garip bir sorun mevcut. Ne yapıldıysa sorun düzelmiyor.
Kendim yapabileceğim tüm her şeyi denedim.
İnternet kablosu değiştirdim.
Yeni Modem aldım.
Qos/Sqm ayarları yaptım.
Ancak ne yaptıysam sorun asla düzelmiyor.

Video:

Oyunu oynuyorum derken. Anlık her şey donup resmen ışınlanıyor...
Türkiye sunucusunda ayrıca oynuyorum, Aynı sorun orada da var.
CS2 oynarken benzer sorunlar yine var...
11.11.25 tarihinde açtığım destek talebi halen açık durumda, sorun tespit edilemiyor-çözülemiyor.
Türk telekom ekibi geldi, yapabilecekleri tüm işlemleri gerçekleştirdiklerini söylediler, Ancak faydası olmadı..

Bu Türknet değil Türk Telekomluk bir mevzu. Sanmıyorum ki servis sağlayıcını değiştirsen sorun çözülür. Farklı bir kablo ile dene derim belki kablo kaynaklı bir sorun vardır, bilemedim.

Bu Türknet değil Türk Telekomluk bir mevzu. Sanmıyorum ki servis sağlayıcını değiştirsen sorun çözülür. Farklı bir kablo ile dene derim belki kablo kaynaklı bir sorun vardır, bilemedim.
Hocam kablo ile alakalı bir sorun olma şansı yok.
Önceden Sorunum zaten vardı.
Kablonuzda ve modeminizde olabilir demişlerdi.
Gittim Sıfır cat6 outdoor kablo aldım.
Modem olarak Keenetic dsl extra modem satın aldım.
Sorun aynı şekilde devam ediyor. Uzun süredir internet bu şekilde...

silindi

Son düzenleme:
Hocam kablo ile alakalı bir sorun olma şansı yok.
Önceden Sorunum zaten vardı.
Kablonuzda ve modeminizde olabilir demişlerdi.
Gittim Sıfır cat6 outdoor kablo aldım.
Modem olarak Keenetic dsl extra modem satın aldım.
Sorun aynı şekilde devam ediyor. Uzun süredir internet bu şekilde...
Ev içerisine giren kablodan da olur diyeceğim. Dış tarafta bir sorun bulamadılarsa iç tesisatta var demekki. Danışılacak tek çaren bu ise biraz elektrikçi masrafı gerekecek :)

Ev içerisine giren kablodan da olur diyeceğim. Dış tarafta bir sorun bulamadılarsa iç tesisatta var demekki. Danışılacak tek çaren bu ise biraz elektrikçi masrafı gerekecek :)
Hocam şöyle, Bina dışından eve gelen kablo 1 parça, onu komple değiştirdim ben.

Hocam şöyle, Bina dışından eve gelen kablo 1 parça, onu komple değiştirdim ben.
dostum türktelekom alt yapısının acizliği yapabileceğin pek bir şey kalmamış. Alt yapı değişmediği sürece.

dostum türktelekom alt yapısının acizliği yapabileceğin pek bir şey kalmamış. Alt yapı değişmediği sürece.
Hocam. Sonuçta bir hizmet satın alıyoruz.
Yasal olarak baktığımızda bu verilen hizmet kısmen ayıplı/kusurlu hizmet oluyor.
Ayıplı ve kusurlu hizmet söz konusuysa insanları kimsenin mağdur etmeye hakkı yok.
Günlerdir destek talebi ile uğraşıyorum. 1 adım ilerleyemedik.
En azından sesimi insanlara duyurursam belki üstlerden birileri görüp müdahale etmek ister diye düşündüm şansımı denemek istiyorum.

Hocam. Sonuçta bir hizmet satın alıyoruz.
Yasal olarak baktığımızda bu verilen hizmet kısmen ayıplı/kusurlu hizmet oluyor.
Ayıplı ve kusurlu hizmet söz konusuysa insanları kimsenin mağdur etmeye hakkı yok.
Günlerdir destek talebi ile uğraşıyorum. 1 adım ilerleyemedik.
En azından sesimi insanlara duyurursam belki üstlerden birileri görüp müdahale etmek ister diye düşündüm şansımı denemek istiyorum.
Ben müdürlüğe gitmiştim elimde dilekçe ile adam dalga geçmişti cimere şikayet etmiştim hiç bir işe yaramadı arada adam koymadan düzelmiyor.
İnternetimde 3 5 saniyelik anlık kopmalar yaşıyorum bakır kablo eski tesisat laneti ama arıza kaydı oluşturmak felan bir işe yaramıyor alt yapıyı değiştirmeleri gerekli fiber gelmeli çözüm bu lakin aradığında karsına çıkan operatörler saçmalıyor ellerindeki boş metinleri okuyarak. Yok hava şartları yok modemi aç kapat yok güncelledim gibi gibi boş beleş yalanlar. Alt yapı talebim gerçekleşmiyor yeterli abone yok özel projelendirme olarak başvurmam lazım oda çok para. Harici bir çözüm yok. O aradığımızda çıkan insanları maaş israfı olarak görmeye başladım saha ekibinden tanıdık müdürlükte tanıdık daha makul gözüküyor gibi.

Ben müdürlüğe gitmiştim elimde dilekçe ile adam dalga geçmişti cimere şikayet etmiştim hiç bir işe yaramadı arada adam koymadan düzelmiyor.
İnternetimde 3 5 saniyelik anlık kopmalar yaşıyorum bakır kablo eski tesisat laneti ama arıza kaydı oluşturmak felan bir işe yaramıyor alt yapıyı değiştirmeleri gerekli fiber gelmeli çözüm bu lakin aradığında karsına çıkan operatörler saçmalıyor ellerindeki boş metinleri okuyarak. Yok hava şartları yok modemi aç kapat yok güncelledim gibi gibi boş beleş yalanlar. Alt yapı talebim gerçekleşmiyor yeterli abone yok özel projelendirme olarak başvurmam lazım oda çok para. Harici bir çözüm yok. O aradığımızda çıkan insanları maaş israfı olarak görmeye başladım saha ekibinden tanıdık müdürlükte tanıdık daha makul gözüküyor gibi.
Ekiplerin çoğu bilgisiz gerçekten. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama.
Beni arayan temsilcilere sorunu tekrar tekrar anlatmak zorunda kalıyorum çoğu zaman...

Ekiplerin çoğu bilgisiz gerçekten. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama.
Beni arayan temsilcilere sorunu tekrar tekrar anlatmak zorunda kalıyorum çoğu zaman...
Ya onlarla bir çözüm bekleme kardeşim müdürlük saha ekipleri tanıdık ensesi kalın insanlar lazım bu işlere :) O aradıklarından tek alacağın yanıt modemi kapat 5 dk sonra aç düzelir kardeşim :)

Ya onlarla bir çözüm bekleme kardeşim müdürlük saha ekipleri tanıdık ensesi kalın insanlar lazım bu işlere :) O aradıklarından tek alacağın yanıt modemi kapat 5 dk sonra aç düzelir kardeşim :)
Hocam sanırım tam olarak ihtiyacım olan şey bu...

Başka bir laptop veya kasa falan bağlayabilir misiniz internetinize? Oyunda onda da aynı problem söz konusu olacak mı diye. Çünkü internet kaynaklı olmayabilir. Donanım kaynaklı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,486
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri