NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

ne zaman bitiyor ? Alıcak bir şey bulamdım :( Ve illa hb den mi almamız gerekiyo

Gezinirken önüme geldi girdim görüntülü görüşme falan üye oldum harcamamı yaptım bugün yatırıldı . Yapacaklar için süreci en sade haliyle özetliyorum ilki çok karmaşıktı :peeposad:

Görüntülü görüşme ile üye olup hesabınıza para yatırıyorsunuz. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta ilk harcama tutarı. İade sadece ilk harcamanız kadar veriliyor. Bu yüzden tam 1000 TL ödül almak için ilk alışverişi mutlaka 1000 TL ve üzeri yapın. Ayrıca harcama yaptığınız yerin sektör koduna / pos (MCC) dikkat edin, kampanya dışı siteden alışveriş yaparsanız hakkınız yanar.

Hesaba yatan 1000 TL nakit olarak çekilemiyor ama harcanabiliyor ben razer gold aldım bozdurdum 830 gibi tutar nakit çektim
İlk alışverişinizde harcayacak anlık olarak bir ürün yoksa hb üzerinden ürün alıp hepsipaye iade edebilirsiniz (KARTA DEĞİL)
karta çekerseniz gelen 1 k yı alamazsınız . Ben böyle kampanyaya katıldım paye iade ettim sıkıntı yaratmadı

Davet kodu aramanıza gerek yok illa sadece davet eden 200 alıyor kampanya için 18 ÜSTÜ ve üye olsanız yeterli

Kampanya linki: https://www.nkolay.com/kampanyalar/ilk-alisveris-kampanyasi
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam kampanya hala devam ediyor mu ? Son tarih ne zaman ? Kampanya kullanıcı sınır var mı ? Ve gelen oarayı ne kadr süre içinde kullanmamız gerekli myle bir şart var mı ?

Hocam kampanya hala devam ediyor mu ? Son tarih ne zaman ? Kampanya kullanıcı sınır var mı ? Ve gelen oarayı ne kadr süre içinde kullanmamız gerekli myle bir şart var mı ?
devam ediyor daha uzun bir süre var . kullanıcı sınır belirtilmemiş süresi belli değil ama ne hızlı o kadar iyi

devam ediyor daha uzun bir süre var . kullanıcı sınır belirtilmemiş süresi belli değil ama ne hızlı o kadar iyi
Kara Cunayı beklesem mi Onu düşünüyorum Sizce şimdi alınmakı mı yoksa kara cuma beklenmeli mi ?

1 tane Wifi adaptörü veya o işlevi gören Ağ ürünü alacam
1 Tane Mouse alacam
1 Tanede Gamepad alacam

bütçem sınırlı o yüzden hem bu kampanyayı kullanmış olurum Hemde black friday indirimiyle normalde daha dandik bir şey alacağıma indirimler ile daha kaliteli bir şey alırım diye düşünüyorum 🤔

Ama geçen black Friday bindirim olmuştu o yüzden endişeliyim

Kara Cunayı beklesem mi Onu düşünüyorum Sizce şimdi alınmakı mı yoksa kara cuma beklenmeli mi ?

1 tane Wifi adaptörü veya o işlevi gören Ağ ürünü alacam
1 Tane Mouse alacam
1 Tanede Gamepad alacam

bütçem sınırlı o yüzden hem bu kampanyayı kullanmış olurum Hemde black friday indirimiyle normalde daha dandik bir şey alacağıma indirimler ile daha kaliteli bir şey alırım diye düşünüyorum 🤔

Ama geçen black Friday bindirim olmuştu o yüzden endişeliyim
kara cuma ne zamn ki

Sanal karttan yemek sipariş etmiştim valla acıktıydım dayanamadım :D. İlk sipariş işi gitmiştir değil mi.

Geri