Shein indirimli ürünler

Bana telefon no veya kupon konusunda sıkıntı çıkarmıyor ama puan için mail onay linki istediğimde 2 gündür kimlik doğrulama işlemi kullanılamıyor sonra dene diyor. Bu da düzelir mi yoksa farklı telefondan devam mı?
onda illa mail atmana gerek ok hani ilk kez üye olduğunda kayıt lduğun maile hoşgeldin mailinde direk 100 puan kazan var oraya basıp direk 100 puanı alabilirsin ben öyle yaptım full bendede bu hatayı verdi :blobdance:

reis nasıl oluyor yav
1763760548763.webp

bende bazı ürünlerde indirim olsa bile sizin aldığınız fiyatlara düşmüyyor
konuda yazanlara ek olarak kargo korumasını da kapatırsan bu fiyatlara düşer
düşmüyorsa iki ihtimal var ya hesap yeni değildir yada sen bir şeyi eksik yapmışsındır. üçüncü bir ihtimal yok hocam

bende bazı ürünlerde indirim olsa bile sizin aldığınız fiyatlara düşmüyyor
Düşer neden düşmesin. Bazen kupon pasif oluyor onu tekrar seçmen lazım. Birde sepete 2 ürün atıyorsan o yüzden fiyat yükselir.
1763805818302.webp

konuda yazanlara ek olarak kargo korumasını da kapatırsan bu fiyatlara düşer
düşmüyorsa iki ihtimal var ya hesap yeni değildir yada sen bir şeyi eksik yapmışsındır. üçüncü bir ihtimal yok hocam
1763808019560.webp

Düşer neden düşmesin. Bazen kupon pasif oluyor onu tekrar seçmen lazım. Birde sepete 2 ürün atıyorsan o yüzden fiyat yükselir.
Alıntıyı görüntüle
Mesela hocam bakabilirsin bazıalrında bu ürün 80-90 a düşüyor bende böyle

aaa

bu ürün kimde 80 liraya düşüyor ss atar mısın? fazladan puan toplamadıkça en fazla düşeceği nokta budur
doğrudur hocam o zaman öyle yav
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınabilecek mousepad varmı yav sheinden attack shark falan almış burdakiler sanırsam iyi midir?? fazla da pahalı olmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,852
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri