🔥İndirim Forza Horizon 5 Steam'de 11.47$ (Forza 4'ü olanlar için geçerli)

Forza 4 var diye alasım gelmiyor şu oyunu çok fark yok gibi arasında bayadır iyi bir yarisi oyunu cikmadı ciksada alsak gerçi gta6 gelince en iyisi o olurda zaten

almayın Valla çöp oyun benim için tamamen balon. Her bir harekette yükleme ekranı var. Gövde boyası yapıyon yok onu kaydet yok bu yükleniyor. The crew motorfest çok daha iyi.
Hocam tüm horizon oyunları böyle. The crew arcade oyunu, forza sim arcade. Detay ve çeşitlilik farkına bakarsak forzanın böyle yüklemeleri normal. Ama yinede ben de hak vermiyorum tabi bu kadar satışı olan büyük bir oyunda böyle olmasına. FH4 hiç böyle değildi ama yinede zevkli bence FH5.

Hocam tüm horizon oyunları böyle. The crew arcade oyunu, forza sim arcade. Detay ve çeşitlilik farkına bakarsak forzanın böyle yüklemeleri normal. Ama yinede ben de hak vermiyorum tabi bu kadar satışı olan büyük bir oyunda böyle olmasına. FH4 hiç böyle değildi ama yinede zevkli bence FH5.
sim arcade de olsa en büyük fiyaskosu nitro olmaması
gerçekte olan bir şey sonuçta

Oyun direksiyon seyi ile keyifli ama gamepad ilewin alınabiliyor :) direksiyonla zor

Fh4 olan icin cokta alınacak bir oyun değil 10-15 saat oynadıktan sonra bi daha yüzüne bakmazsınız.

assetto ile karşılaştıralamaz da hedef kitlesi belli yani assettoda klavyeyle keyif alamayacağın noktada böyle bir oyun var işte 500 le dağdan bayırdan uçabiliyorsun, grafikleri güzel, araç çeşitliliği fazla, harita güzel, fiyatına göre de güzel oyun ama ben olsam gamepass'den oynardım.

forza 6 beklenir mi
kesinlikle beklenir ama forza 5 içinde şu anki fiyat gayet iyi. forza 6 30-40 dolar olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fh4 olan icin cokta alınacak bir oyun değil 10-15 saat oynadıktan sonra bi daha yüzüne bakmazsınız.
1763807284980.webp

Bende var 4 ama hiç oynamadım :D bir ara indirimdryken almıştım 5'i de alsam o da öyle duracak . Zaten dolar kuruna geçerek steam bile vurdu bizi

zamanında bir hevesle almıştım 1 2 ay oynadım ondan sonra saldım şimdi yüzüne bile bakmıyorum.

Bir süredir takip ettiğim bir oyun epicte premium versiyonu 800 steamde 760a geliyor bence alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri