Hocam tüm horizon oyunları böyle. The crew arcade oyunu, forza sim arcade. Detay ve çeşitlilik farkına bakarsak forzanın böyle yüklemeleri normal. Ama yinede ben de hak vermiyorum tabi bu kadar satışı olan büyük bir oyunda böyle olmasına. FH4 hiç böyle değildi ama yinede zevkli bence FH5.almayın Valla çöp oyun benim için tamamen balon. Her bir harekette yükleme ekranı var. Gövde boyası yapıyon yok onu kaydet yok bu yükleniyor. The crew motorfest çok daha iyi.
sim arcade de olsa en büyük fiyaskosu nitro olmamasıHocam tüm horizon oyunları böyle. The crew arcade oyunu, forza sim arcade. Detay ve çeşitlilik farkına bakarsak forzanın böyle yüklemeleri normal. Ama yinede ben de hak vermiyorum tabi bu kadar satışı olan büyük bir oyunda böyle olmasına. FH4 hiç böyle değildi ama yinede zevkli bence FH5.
Bende bu indirimlerde ala bilirsem astroneer alacağım çok iyi oyun ve baya indirim gelmiş![]()
Save 50% on Forza Horizon 5 on Steam
Explore the vibrant open world landscapes of Mexico with limitless, fun driving action in the world’s greatest cars.store.steampowered.com
kesinlikle beklenir ama forza 5 içinde şu anki fiyat gayet iyi. forza 6 30-40 dolar olacaktır.forza 6 beklenir mi
Fh4 olan icin cokta alınacak bir oyun değil 10-15 saat oynadıktan sonra bi daha yüzüne bakmazsınız.