7.5k oyuncu/ofis koltuğu önerisi

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
132
Bütçe
7500
İyi günler 7-7.5k arası bütçem var daha çıkmam zor. günde yaklaşık 5-6 saat kullanacağım bir koltuk arıyorum rahat olması önemli ve en azından 120 derece yatarsa iyi olur, sırt ve boyun için de desteği olması önemli. hawk fab v4'u gördüm 6800 TL'ye ama yorumları kötü gibi sizin de önereceğiniz bir model var mıdır

hawk fab-2.el garantili future

2. el almam fab'a da kötü diyenler olmuş forumda vs. xdrivenin koltuklara mı bakayım xdrive toryum gibi o da 7k
kral bana atarmısın kötü dedikler konuları bir ürün alıyosun bunun kusursuz çıkma ihtimali yok
fabrika ürünleri 100/1 olosa bile sorun çıkar
2. el almam diyosun ama hemen hemen yarı fiyatına geliyo

İyi günler 7-7.5k arası bütçem var daha çıkmam zor. günde yaklaşık 5-6 saat kullanacağım bir koltuk arıyorum rahat olması önemli ve en azından 120 derece yatarsa iyi olur, sırt ve boyun için de desteği olması önemli. hawk fab v4'u gördüm 6800 TL'ye ama yorumları kötü gibi sizin de önereceğiniz bir model var mıdır
görmek istediğini görüyorsun die yorumladım bi sıkıntı yaşamadım sadece benim gibi adanada kullanırsan terletir yazın. kol dayaması en yüksek ayarda ufak oynuyor o da hareket payı 20k lık koltukta da var. kötü dedikleri özelliği anlat yada yorumu at da sana fotoğraf ve videolarıyla açıklayayım.

görmek istediğini görüyorsun die yorumladım bi sıkıntı yaşamadım sadece benim gibi adanada kullanırsan terletir yazın. kol dayaması en yüksek ayarda ufak oynuyor o da hareket payı 20k lık koltukta da var. kötü dedikleri özelliği anlat yada yorumu at da sana fotoğraf ve videolarıyla açıklayayım.
Hocam ilk defa alacağım için araştırıyorum iyice bel desteği kötü minderi ince diyen var 190 80 kgyim rahat olur mu bilmiyorum yoksa ofis koltuklarına bakayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral bana atarmısın kötü dedikler konuları bir ürün alıyosun bunun kusursuz çıkma ihtimali yok
fabrika ürünleri 100/1 olosa bile sorun çıkar
2. el almam diyosun ama hemen hemen yarı fiyatına geliyo
Kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim yoksa illa kusurları olacaktır 2. ele de kesinlikle girmem en kötü bütçeyi artırırım

Hocam ilk defa alacağım için araştırıyorum iyice bel desteği kötü minderi ince diyen var 190 80 kgyim rahat olur mu bilmiyorum yoksa ofis koltuklarına bakayim

Kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim yoksa illa kusurları olacaktır 2. ele de kesinlikle girmem en kötü bütçeyi artırırım
bütçeyi 10k yaparsan direkt future al özellik bakımından(özelleştirilebilir koltuklardan bağımsız)
future 10kda en iyisi

2.elde garantiliden bahsettiğim garantisi devam eden faturalı sağlam olanlar çünkü mesela 2.elde ayağında kırık var diye ucuza satıyordur hawkdan istersen gönderirler

bütçeyi 10k yaparsan direkt future al özellik bakımından(özelleştirilebilir koltuklardan bağımsız)
future 10kda en iyisi

2.elde garantiliden bahsettiğim garantisi devam eden faturalı sağlam olanlar çünkü mesela 2.elde ayağında kırık var diye ucuza satıyordur hawkdan istersen gönderirler
Teşekkürler hocam bütçe işini düşüneceğim ama çıkamam gibi peki maks 7.5kya sıfır olarak en iyisi nedir sizce ne önerirsiniz

yeterli bel desteği var eğer belin anormal değilse tabi. 12 sene okul tahta sıralarında , kuyruk sokumu üstüne 2m den düşüp 2 hafta yatalak olduğumda ( bele vurur ) ve ameliyat olduktan sonra karın bölgesinden ( 3 ü de koltuğu almadan önce yaşanan şeyler ) dik durma ve bel de buna bağlı, az da olsa rahatsız edici pozisyonda ağrı hissederim, rahat etmeyince. o yüzden bir rahatsızlık yaşamadım. bazıları ben almadan önce içeri L gibi düşün koltuğu ( yandan bakarken ) o köşeye giriyor demişti aldım öyle sorun yok zaten bir vida sıkmadan kaynaklanıyormuş o. alta fotoğrafları koyuyorum rahat anla die ölçüleri klavye , 27inç monitör ve mouse ile gösterdim. klavye bi tık kirli yakında yeni salgın çıkmaz ise temizleyeceğim inşallah 😅

Ekler

• WhatsApp Image 2025-11-22 at 19.48.07 (2).webp
    WhatsApp Image 2025-11-22 at 19.48.07 (2).webp
    129.5 KB · Hit: 9
  • WhatsApp Image 2025-11-22 at 19.48.07 (1).webp
    WhatsApp Image 2025-11-22 at 19.48.07 (1).webp
    196.8 KB · Hit: 8
  • WhatsApp Image 2025-11-22 at 19.48.07.webp
    WhatsApp Image 2025-11-22 at 19.48.07.webp
    329.7 KB · Hit: 10
V4'ü 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam bütçe işini düşüneceğim ama çıkamam gibi peki maks 7.5kya sıfır olarak en iyisi nedir sizce ne önerirsiniz
önerdim zaten hawk fab serisi 0da 7k civarında şuan
2.eldeki model future 0ı 10k 2.eli 6-8 olan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri