Toplama Sistem Eksilerini Artılarını Belirtirseniz Çok Sevinirim

Bu Ram Nası Peki Hocam Duruma Göre Bunuda Düşünüyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır Hocam Teşekkürler Bide F/P B850 Anakart Öneriniz Varmıdır
XPG lancer ram iyidir. Bütçenize göre seçimi siz yapın. Patriot Viper Venom ramlerde gayet güzeldir.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (174).webp
    Ekran Görüntüsü (174).webp
    20.4 KB · Hit: 5
Uzun Süre Hazır Sistemleri Takip Ettim Çoğunda Ya Kötü Bileşenler Vardı yada Fiyatları Bileşenlere Göre Absürt Kaçıyordu Dedim Toplama Olsun Kaliteli Parçalar Olsun
O zaman da çok pahalıya geliyor hele ki şu ram fiyatları işleri epey zorlaştırdı

O zaman da çok pahalıya geliyor hele ki şu ram fiyatları işleri epey zorlaştırdı
En Azından Kaliteli Parçalar Olsunki Daha Sağlam Olur Uzun Ömürlü Olur Diye Düşündüm Hazır Sistemlerdeki Dandirik Parçalara Para Vermektense Biraz Daha Koyar Kaliteli Parça Alırım Dedim

ramin kodunu yazdım fakat msi sitesinde çıkmadı fakat asus tarafında çıkabilir. Aşağıda ki fotoğrafa bakacak olursak SK Hynix çıkma ihtimali yüksek.
Teşekkürler hocam yanıt için hynix ise alınır o zaman umarım öyle çıkar.

Teşekkürler hocam yanıt için hynix ise alınır o zaman umarım öyle çıkar.
Konuyla ilgili daha detaylı bilgi istiyorsanız, Nebi Akgün var youtube da oraya bakabilirsin. Gayet güzel anlatıyor, bizler gibi bilgisayar toplayacak arkadaşlara fiyat performans olarak yardımcı oluyor. Ve basit bir dil ile bu konuları aktarıyor.

soğutma harici okey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,992
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri