🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

Pil süresi biraz iyi olsun diyenler bunu sakın almasın 2 saat gitmiyor. AMD bir 7-8 saat gidiyor ama bir çözemedi şunu intel niye acaba.
kesinlikle doğru intel işlemcilerde neredeyse marka farketmeksizin batarya süreleri amd eşdeğerlerine göre baya kötü.

Elektiriği su gibi çekiyor 60wh batarya da rakiplerine göre az
Maalesef kullanıyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle doğru intel işlemcilerde neredeyse marka farketmeksizin batarya süreleri amd eşdeğerlerine göre baya kötü.
Bi çözemediler Victus laptop 70Wh batarya ile amd işlemcide ryzen 5 7640hs 10 saat görüyordum. Şimdi intel işlemcili i5 13450hx laptop 60Wh 3 saat zor dayanıyor.

Ultra hx'ler harici doğru. 275hx ve 255hx başarılı bu nesilde. Onun dışında amd önde.

Arkadaşlar bu üründen bağımsız olarak peşin fiyatına 12 taksitli kasa sistem var mı bilgisi olan var mıdır ?

Yaw ben oyundayken arada gpu falan bir sorun yazıp kapanıyo
Neden bilmiyorum, aynı hatayı alan var mı

Yaw ben oyundayken arada gpu falan bir sorun yazıp kapanıyo
Neden bilmiyorum, aynı hatayı alan var mı
benzer sorun başka bir laptopla başıma geliyordu, windowsun otomatik yüklediği ve ya nvidia sitesinden indirilen sürücüde oluyorsa lenovonun kendi sitesinden modelinizi yazıp ordaki sürücüyü indirin

tekrar indirime girer mi ya 4k zam yemiş üzüldüm
Çok sattı diye 4k zam çakmışlar ben de inanamadım 2tb olanın stoğu bitiyor geri düşürmezler de fiyatı artık ona rağmen bu fiyatta rakibi yok alsam mı bilemedim

Son düzenleme:
Hocalarım merhaba hangi satıcıdan aldınız, ürün iyi koşulda geldi mi ve ürünleriniz nasıl memnun musunuz?
@moodyleta @ibrahimakay @Mihrak @smtyrdm

Bir de 55.500 olmuş fiyat cumaya kadar stok bitmeden bir indirim yaparlar umarım
Hocam ürün geldi 1 haftadir yoğun kullanıyorum performans olarak gayet iyi. Sadece belirttiğim gibi rgb klavye de olmasini isterdim beyaz aydınlatma var. Fakat 24 ram 1 tb ssd bana gayet yeterli. Kendim yazilimciyim iki laptopum var birisi bu bir de asus ruf ryzen 9 8940hx 5060 olan versiyon var. Asusu daha cok begeniyorum ama bu fiyata bunun rakibi yok gibi.

Bu fırsat tekrar gelmez ise bunu da değerlendirebilirsiniz. Satıcı amazon.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,387
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri