TOPLAMA PC SON HALİ (ÖNERİ VE ELEŞTİRİ)

atarsan çok güzel olur
Gerçektwn mükemmel bir kasa gören herkes aşık oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu yu o model alacak mıyım belli değil 9 vermem büyük ihtimalle 9 çıkarzam az koyar daha bilindik markalardan alırım
9 -10 a çıkarsan ben bu kasaya msi 1000g tercih ettim asus rog çok güzdl bi modeli 9 a satıldı kasanın geri ödemesi var msi da 20 solar steam kod hediyesi var habwrin olsun psunda var

Ekler

• IMG_7102.webp
    IMG_7102.webp
    984.7 KB · Hit: 13
  • IMG_7432.webp
    IMG_7432.webp
    633.3 KB · Hit: 13
cidden çok güzel duruyormuş kasa. sizce siyah kasanın içinde beyaz anakart çok sırıtırmı project zero olduğundan dolayı seçtik

9 -10 a çıkarsan ben bu kasaya msi 1000g tercih ettim asus rog çok güzdl bi modeli 9 a satıldı kasanın geri ödemesi var msi da 20 solar steam kod hediyesi var habwrin olsun psunda var
o zaman çıkıp msi almak daha mantıklı

cidden çok güzel duruyormuş kasa. sizce siyah kasanın içinde beyaz anakart çok sırıtırmı project zero olduğundan dolayı seçtik
Sırıtmaz benimde gümüş ama project zero çok giriş kalıyor ya kasana güzel bi x serisi daha memnun eder kabloları çok takmazsan msi x870 p tercih ettim

Psu rm1000e 8K hepside bak istersen
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a1000g-gen5-1000-w-fiyati,568267570.html bunu alıcam galiba

Sırıtmaz benimde gümüş ama project zero çok giriş kalıyor ya kasana güzel bi x serisi daha memnun eder kabloları çok takmazsan msi x870 p tercih ettim
en başta x870 aorus elite tercih etmiştim arkadaşlar project zero olsun diye b850 almamı tavsiye ettiler

https://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi

o zaman çıkıp msi almak daha mantıklı
Burdan bakabiliesin içeren ürünlere

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a1000g-gen5-1000-w-fiyati,568267570.html bunu alıcam galiba

en başta x870 aorus elite tercih etmiştim arkadaşlar project zero olsun diye b850 almamı tavsiye ettiler
Ben de bu psu aldım işte

bunu alıyım o zaman
Ben memnunum geri ödemesinden dolayıda + olmuştu benim için geri ödemesi olmasada tercih ederdim muhtemelen ya bunu ya asus rog 1000w

CPU
21
GPU
72
ANAKART
13
SIVI SOĞUTUCU
9
RAM
15
PSU
10
KASA
9
SSD
8

Ben memnunum geri ödemesinden dolayıda + olmuştu benim için geri ödemesi olmasada tercih ederdim muhtemelen ya bunu ya asus rog 1000w

ne kadar geri ödemesi vardı

Mükemmel bir tercih

20 dolar glb linkte gözüküyor
şimdi gördüm linke bakarken

bu project zero muydu

pc anakartla birlikte 158k oluyor şuan

şimdi gördüm linke bakarken

bu project zero muydu

pc anakartla birlikte 158k oluyor şuan
Senin tam bütçen ne mesela işlemciyi 7800x3D e düşerebiliesin benim mantığım kasa anakart ve psu değişmez ram işlemci ekran kartı yükseltiriz sonradan tarzında

Geri