Gerçektwn mükemmel bir kasa gören herkes aşık oluyoratarsan çok güzel olur
9 -10 a çıkarsan ben bu kasaya msi 1000g tercih ettim asus rog çok güzdl bi modeli 9 a satıldı kasanın geri ödemesi var msi da 20 solar steam kod hediyesi var habwrin olsun psunda varpsu yu o model alacak mıyım belli değil 9 vermem büyük ihtimalle 9 çıkarzam az koyar daha bilindik markalardan alırım
cidden çok güzel duruyormuş kasa. sizce siyah kasanın içinde beyaz anakart çok sırıtırmı project zero olduğundan dolayı seçtikGerçektwn mükemmel bir kasa gören herkes aşık oluyor
o zaman çıkıp msi almak daha mantıklıGerçektwn mükemmel bir kasa gören herkes aşık oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9 -10 a çıkarsan ben bu kasaya msi 1000g tercih ettim asus rog çok güzdl bi modeli 9 a satıldı kasanın geri ödemesi var msi da 20 solar steam kod hediyesi var habwrin olsun psunda var
Psu rm1000e 8K hepside bak istersenhocam bu kadar şeyi msi seçtikten sonra kasa da msi olsun istiyorum ya teşekkür ederim öneri için, psu da da raijintek kalıcak büyük ihtimalle
Sırıtmaz benimde gümüş ama project zero çok giriş kalıyor ya kasana güzel bi x serisi daha memnun eder kabloları çok takmazsan msi x870 p tercih ettimcidden çok güzel duruyormuş kasa. sizce siyah kasanın içinde beyaz anakart çok sırıtırmı project zero olduğundan dolayı seçtik
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a1000g-gen5-1000-w-fiyati,568267570.html bunu alıcam galibaPsu rm1000e 8K hepside bak istersen
en başta x870 aorus elite tercih etmiştim arkadaşlar project zero olsun diye b850 almamı tavsiye ettilerSırıtmaz benimde gümüş ama project zero çok giriş kalıyor ya kasana güzel bi x serisi daha memnun eder kabloları çok takmazsan msi x870 p tercih ettim
Burdan bakabiliesin içeren ürünlerecidden çok güzel duruyormuş kasa. sizce siyah kasanın içinde beyaz anakart çok sırıtırmı project zero olduğundan dolayı seçtik
o zaman çıkıp msi almak daha mantıklı
Ben de bu psu aldım iştehttps://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mpg-a1000g-gen5-1000-w-fiyati,568267570.html bunu alıcam galiba
en başta x870 aorus elite tercih etmiştim arkadaşlar project zero olsun diye b850 almamı tavsiye ettiler
bunu alıyım o zamanhttps://tr.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi
Burdan bakabiliesin içeren ürünlere
Ben de bu psu aldım işte
Ben memnunum geri ödemesinden dolayıda + olmuştu benim için geri ödemesi olmasada tercih ederdim muhtemelen ya bunu ya asus rog 1000wbunu alıyım o zaman
CPU
21
GPU
72
ANAKART
13
SIVI SOĞUTUCU
9![]()
MSI MEG Core Liquid S360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MEG Core Liquid S360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MEG Core Liquid S360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 10.343,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RAM
15
PSU
10![]()
MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 7.069,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
KASA
9
SSD
8![]()
Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000D/2048G PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 5.787,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ne kadar geri ödemesi vardıBen memnunum geri ödemesinden dolayıda + olmuştu benim için geri ödemesi olmasada tercih ederdim muhtemelen ya bunu ya asus rog 1000w
MSI X870 GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3x M.2 USB4 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI X870 GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3x M.2 USB4 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Mükemmel bir tercihaynı kasayı bende almayı düşünüyorum kötü bir tercih mi ?
20 dolar glb linkte gözüküyorne kadar geri ödemesi vardı
şimdi gördüm linke bakarkenMükemmel bir tercih
20 dolar glb linkte gözüküyor
bu project zero muyduBen memnunum geri ödemesinden dolayıda + olmuştu benim için geri ödemesi olmasada tercih ederdim muhtemelen ya bunu ya asus rog 1000w
MSI X870 GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3x M.2 USB4 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI X870 GAMING PLUS WIFI AM5 DDR5 8200MHZ(OC) 3x M.2 USB4 HDMI 5G LAN WIFI 7 RGB ATX : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Senin tam bütçen ne mesela işlemciyi 7800x3D e düşerebiliesin benim mantığım kasa anakart ve psu değişmez ram işlemci ekran kartı yükseltiriz sonradan tarzındaşimdi gördüm linke bakarken
bu project zero muydu
pc anakartla birlikte 158k oluyor şuan