Maximum 1.500.000 TL geniş araç önerisi

2-2.5 ay önce değiştirdik kavrama ve volandı, araç 170K civarındaydı. 55K da bir şey olmuşsa sen yapmışsındır hocam.
Valla Şahin hocam aracın ilk sahibiyim. Güçlendirilmiş tüp uygulaması yaptırmadım, zorlamadım da aracı ama 70k civarında bir kavrama gider diyorlar. Siz aracın ilk sahibi misiniz 170K gayet iyi bir km kavrama değişimi için. Hoş kavrama değişecek mi onu da bilmiyorum henüz bir ustaya götürmedim aracı bakılması lazım ama inceden geliyor gibi geldi bana. Belki de sadece tüp değişimi olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Flame x var 2021 model Passion x var 2020 model.

Hocam fiyatlarını şişirilmiş buluyorum.
Yok mu 1.6 veya 1.3 MJ SW Egea? :D

2020-2022 Pasat. Donanıma ve motora göre fiyat değişir.

Veya sıfır Egea benzinli.

Pasat gibi modellerin işletme masrafları yüksek olur. Bunu da hesaba kat.

Valla Şahin hocam aracın ilk sahibiyim. Güçlendirilmiş tüp uygulaması yaptırmadım, zorlamadım da aracı ama 70k civarında bir kavrama gider diyorlar. Siz aracın ilk sahibi misiniz 170K gayet iyi bir km kavrama değişimi için. Hoş kavrama değişecek mi onu da bilmiyorum henüz bir ustaya götürmedim aracı bakılması lazım ama inceden geliyor gibi geldi bana. Belki de sadece tüp değişimi olacaktır.

Yok mu 1.6 veya 1.3 MJ SW Egea? :D
Hocam egea dar gelir ayrıca bu fiyata daha iyileri var gibi.

Talisman bakılabilir. Tutmamasından dolayı fiyatları uygun seviyede. Geniş, konforlu, donanımı bol, 1.3 TCE alırsan bayılmaz, yakışıklı. Passat ve SuperB'nin önüne koyuyorum, SuperB kullanmama rağmen.

2020-2022 Pasat. Donanıma ve motora göre fiyat değişir.

Veya sıfır Egea benzinli.

Pasat gibi modellerin işletme masrafları yüksek olur. Bunu da hesaba kat.
Bu bütçede en iyi motor nedir hocam ?

Talisman bakılabilir. Tutmamasından dolayı fiyatları uygun seviyede. Geniş, konforlu, donanımı bol, 1.3 TCE alırsan bayılmaz, yakışıklı. Passat ve SuperB'nin önüne koyuyorum, SuperB kullanmama rağmen.
Hocam aracı ilk defa duyuyorum nasıldır ?

Hocam seçenekler şu an 1.8 Hybrid Corolla , Ceed , Megane.

Hocam aracı ilk defa duyuyorum nasıldır ?
Megane'ın üst segmenti. Octavia ve SuperB gibi. Doluluk anlamında Passat ve SuperB yi tokatlar, içi Passattan geniş, Passattan daha rahat süspansiyon olarak, passat biraz sert kalıyor, SuperB ile benzer.

Megane'ın üst segmenti. Octavia ve SuperB gibi. Doluluk anlamında Passat ve SuperB yi tokatlar, içi Passattan geniş, Passattan daha rahat süspansiyon olarak, passat biraz sert kalıyor, SuperB ile benzer.
1M8 Hybrid X flame mi Talisman mı peki ? Ayrıca az yakması lazım hangi motor tercih edilmeli ?

Super B oldukça geniş ama bu fiyata hangi modeli alınır onu aracı kullanan kişilere sorun sağlıklı bilgi alırsın

Merhaba dostlar geniş bagajlı , içi geniş , dolu , 4 kişilik bir ailenin sığabileceği bir Sedane, SW bakıyoruz. SUV alıcaktık ama piyasası çok kötü fiyatlar uçuk. Önerilerinizi bekliyorum.
2018 model bulunabilir full paket gayet güzel araç

2 3hafta olmadı daha arkadaşım BYD aldı aşırı memnun o tarz baksanız pek anlamıyorum ama öneri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,271
Üyeler
185,053
Son üye
mekalee!
Geri