sistem siyah mı beyaz mı?önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sıvı soğutmada önerebilirsiniz ama hava soğutma alacağım büyük ihtimalle
https://www.akakce.com/islemci-sogu...ssin-140-digital-siyah-fiyati,1262437830.html ben bunu tercih ederim.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sıvı soğutmada önerebilirsiniz ama hava soğutma alacağım büyük ihtimalle
Kasa nedir;?önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sıvı soğutmada önerebilirsiniz ama hava soğutma alacağım büyük ihtimalle
bilemiyorum sıvı soğutma pompa bozulma riski vesaire düşünüyorum hava soğutma fan bozulur en kötü heralde bir tane fan alır düzeltirim geri bide hava soğutma yeter gibi ya işlemcim 95 derece olmasın yeter 85-90 yeter gibineden hava soğutma ?
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sıvı soğutmada önerebilirsiniz ama hava soğutma alacağım büyük ihtimalle
85 90 da yüksek dereceler hocam en fazla 80-82 olmalı.bilemiyorum sıvı soğutma pompa bozulma riski vesaire düşünüyorum hava soğutma fan bozulur en kötü heralde bir tane fan alır düzeltirim geri bide hava soğutma yeter gibi ya işlemcim 95 derece olmasın yeter 85-90 yeter gibi