Yardım 9800x3d hava soğutma 5 bin tl bütçe

fcieaksit

80+
Reaksiyon skoru
19
önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sıvı soğutmada önerebilirsiniz ama hava soğutma alacağım büyük ihtimalle

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Thermalright phantom spirith bakabilirsiniz veya bulabilirseniz frost commander.

Kasana sığarsa Fİyat performans ürünü

Hiç bir hava soğutma bu performansı veremez. Ama uzun ömürlülük dersen Hiç bir sıvı soğutma hava soğutma kadar dayanıklı olamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not: 9800x3d çok akıllı bir işlemci Kendini %100 yükte Sürekli 80-85 derecelerde tutmaya çalışır soğutma performansına göre bu derecelerde kalıp en stabil Frekans hızlarına sabitler kendini Ne kadar iyi soğutma kullanırsan o kadar yüksek Frekans hızı ile Yüksek performans alırsın ancak sıcaklık değişmez bu seni yanıltmasın. Eğer soğutma iyi değilse yine aynı sıcaklıklar ama Frekans hızı ciddi miktarda düşük olur Sonra Ben bu işlemciden istediğim verimi alamıyorum diye konu açıyorlar Buna dikkat edelim.

abi kasa nzxt h7 2024 model olması lazım

estetik takıntım yok maksimum performans almak istiyorum

direk gidip dh d15 g2 alsam iyi olur mu?

neden hava soğutma ?

neden hava soğutma ?
bilemiyorum sıvı soğutma pompa bozulma riski vesaire düşünüyorum hava soğutma fan bozulur en kötü heralde bir tane fan alır düzeltirim geri bide hava soğutma yeter gibi ya işlemcim 95 derece olmasın yeter 85-90 yeter gibi

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar sıvı soğutmada önerebilirsiniz ama hava soğutma alacağım büyük ihtimalle

bilemiyorum sıvı soğutma pompa bozulma riski vesaire düşünüyorum hava soğutma fan bozulur en kötü heralde bir tane fan alır düzeltirim geri bide hava soğutma yeter gibi ya işlemcim 95 derece olmasın yeter 85-90 yeter gibi
85 90 da yüksek dereceler hocam en fazla 80-82 olmalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320
Üyeler
185,066
Son üye
falımsakız
Geri