10 bin TL'ye iPhone 12 alınır mı?

Kayıt işini nasıl halledeceksiniz?

Param Güvende, alıcıyı koruyan bir sistem. Sorun yaşamaz o konuda.
8 ay açılıyor her yıl, aldıktan bir süre sonra satarım o ana kadar para biriktiririm. veya günlük hayatta kullanır şuanki telefonumuda aramalara kullanırım şuanki telefonum google da kasıyor

8 ay açılıyor her yıl, aldıktan bir süre sonra satarım o ana kadar para biriktiririm. veya günlük hayatta kullanır şuanki telefonumuda aramalara kullanırım şuanki telefonum google da kasıyor

O hâlde hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

İlanları bir atabilir misiniz? Biraz üstte kalmış. Kaçırdım o kısmı.

İlanları bir atabilir misiniz? Biraz üstte kalmış. Kaçırdım o kısmı.
buda ucuz olan ama sahibindenden alırım deyince kabul eden

sahibinden olan hafif hasarlı

Hocam alttakini bilmiyorum üstteki dolap olan direkt dolandırıcı dikkat edin almayın

bbende telefon almayı planlıyordum aşırı ucuzdu ama sonra aaraştırdım baya bi dolandırıcılıklar varmış dolaptan bakıyordum

Dolap sitesini bilemem de Sahibinden'de işleyişi farklı. Örneğin ürünü sipariş ettiniz, Param Güvende ile aldınız. Para, Sahibinden'in havuzunda duruyor. Siz onaylayınca para karşı tarafa geçiyor ya da belli bir süre sonra onaylamazsanız, reddederseniz öyle geçiyor. Param Güvende alıcıyı koruyan sistem Sahibinden için.

Dolap sitesini bilemem de Sahibinden'de işleyişi farklı. Örneğin ürünü sipariş ettiniz, Param Güvende ile aldınız. Para, Sahibinden'in havuzunda duruyor. Siz onaylayınca para karşı tarafa geçiyor ya da belli bir süre sonra onaylamazsanız, reddederseniz öyle geçiyor. Param Güvende alıcıyı koruyan sistem Sahibinden için.
elden 10 bine 12 mini alcam sanırım

Geri