Normalde A16 alacaktım ama hem A16 zamlandı hem Air indirime girdi böyle olunca acaba Air mi alsam diye düşündüm değer mi acaba 18K yerine 26K vermeye? Günlük kullanım için kullanılacak uzun ömürlü olması yeterli benim için.
2. El alamıyorum belli sebeplerden dolayı o yüzden bunlar arasında karar vermem gerek.İkinci elden temiz m2 alabilirsin 18k civarına bence ipad a16 yerine
A16 baya kotu dostumNormalde A16 alacaktım ama hem A16 zamlandı hem Air indirime girdi böyle olunca acaba Air mi alsam diye düşündüm değer mi acaba 18K yerine 26K vermeye? Günlük kullanım için kullanılacak uzun ömürlü olması yeterli benim için.
Sebebi nedir?A16 baya kotu dostum
2026 ya giriyoruz 60 hz ekran mi kaldi dostum.Sebebi nedir?
Tamam da Air de 60Hz zaten bu sebeple niye Air alayım ki? Bir de 60Hz yeterli bence 120Hz için 70K para vermek abartı geliyor.2026 ya giriyoruz 60 hz ekran mi kaldi dostum.
Yok yapmıyorum A6 modeli var güncelleme almadığı için değiştirmek istiyorum sadece. Tabi almışken de iyisini alayım yıllarca kullanırım diyorum bir yandan.m3 çok şarj yiyomus ve daha pahalı edit falan yapmicaksan gereksiz bence
A16 fiyatına M1 olsa zaten direkt onu tercih ederim bu arada ama sıfır almam lazımtartışmaya kapalı m3 hatta a16 yerine m1 bile olabilir.