IPad A16 vs iPad Air M3

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
453
Normalde A16 alacaktım ama hem A16 zamlandı hem Air indirime girdi böyle olunca acaba Air mi alsam diye düşündüm değer mi acaba 18K yerine 26K vermeye? Günlük kullanım için kullanılacak uzun ömürlü olması yeterli benim için.

İkinci elden temiz m2 alabilirsin 18k civarına bence ipad a16 yerine

Günlük kullanımda hiçbir farkı yok. M3 tabi ki çok daha güçlü ama bunu kullanabileceğin yerler sınırlı.

Normalde A16 alacaktım ama hem A16 zamlandı hem Air indirime girdi böyle olunca acaba Air mi alsam diye düşündüm değer mi acaba 18K yerine 26K vermeye? Günlük kullanım için kullanılacak uzun ömürlü olması yeterli benim için.
A16 baya kotu dostum

m3 çok şarj yiyomus ve daha pahalı edit falan yapmicaksan gereksiz bence

m3 çok şarj yiyomus ve daha pahalı edit falan yapmicaksan gereksiz bence
Yok yapmıyorum A6 modeli var güncelleme almadığı için değiştirmek istiyorum sadece. Tabi almışken de iyisini alayım yıllarca kullanırım diyorum bir yandan.

Gerçi A6 dan 10 model üst oluyor sanırım A16 yani yeter herhalde bilmiyorum. Sadece 5 çekirdekli kötü falan dediler onu bilmiyorum M3 de o sorun yokmuş sanırım.

tartışmaya kapalı m3 hatta a16 yerine m1 bile olabilir.

tartışmaya kapalı m3 hatta a16 yerine m1 bile olabilir.
A16 fiyatına M1 olsa zaten direkt onu tercih ederim bu arada ama sıfır almam lazım 😀

M3 için 8K fazla vermeye değer denirse yine Air alırım ama çok farklı yorumlar var özellikle pili kötü diyen çok oldu Air için.

Geri