umix: Bu ktc markası neye göre her konuda öneriliyor? Google'da kağıt üstünde verileri alip buraya atan Herkes kendini uzman sanıyor. yabancı forumlarda bir ton sorunlu konuları var bu markanın, merak edenler reddite ktc yazsın yabancı dili olmayanda google Çeviri kullansın. En merak ettiğim olayda ktc marka değeri msi ve aoc kadar varmi ki aynı paraya monitorler satıyor? 7 k falan olsa ilk ben alırım eleştirmem ama sen diğer dediğim iki marka kadar mı piyasa değeri yaptın ki onlarla aynı paraya ürün satıyorsun ilginç. Mesela ben fazeonu asla eleştirmem adamlar 5 k fiyata 2 k monitor veriyor haddini biliyorlar ama ktc marka değeri ne ara büyüdü birader 12 13 bine aoc ve msi monitorlerle aynı paraya satmaya başladı.
hocam bu diğer konuya yazdım dediğin şeyi bulamadım sildin mi ne yaptın buraya kopyalıyorum. aşırı haklı olduğunu söylemek istedim.
konunun başından beri okudum arkadaşlar ultra gereksiz abartmış h27e6'yı ve ktc markasını, kendi malıymış gibi övmüş sanırım pay alıyolar

monitörleri teslim alanlar resim atmaya başladıktan sonra da leş bi monitör olduğu çok açık ortaya çıkmış. (bana göre o fiyata leş bi monitör) 5700tl ye satılan James Donkey ve 6000tl 6500tl civarındaki diğer marka 2k pivot monitörler arasında bu ktc monitörün tek artısı 300hz 2 katı fiyatı ve bol miktarda ips glowu başka bir fark varsa ekleyebilirsiniz. aoc 24g42e için de aynı şeyi söyleyebilirim ama en azından onun fiyatı ucuz, çoğu kullanıcı için ve normal kullanıcı için iyi bir seçenek kağıt üzerinde de iyi fiyatı da uygun. ama fiyatı biraz yüksek olsa öyle bahsedildiği gibi iyi bir monitör değil. bu dediğim fiyatına göre iyi idare eder diyen kişiler için değil. bazıları ultra abartıp yazıyor yok efendim kendini kanıtlamış bir model 24g42e muazzam özellik daha iyisi yok en kaliteli en iyi monitör ilan ediyor onlar için geçerli.
Asus Lg Aoc ve Msi markalarından monitör kullandım hepsi 2k pivot vs modellerdi en son elimde tek kalan g274qpf-qd vardı garanti bitmesine 4 ay kala arızalandı arızayı soracak olan olursa klasik çoğu monitörde görürsünüz yatay çizgi sorunu. aynı sorunu nerdeyse tüm markalarda gördüm redditte bol bol var. neyse 3yıl garanti olması sayesinde hallettik o işi, g274qpf-qd'den memnundum gayet başarılı bir monitör ışık sızması ölü piksel yok, ips glow az bence bi ips monitör için başarı budur kağıt üzerinde yazan o gamut mamutu falan geç hepsinde var mamut film izlerken ekranın bi tarafından güneş parlar gibi sarı ışık gelmeyecek aga. bu arada 3yıl garanti de çok önemliymiş bence

3 yıl garantiyi niye herkesin veremediği adlı konuyu bi ara açmak lazım.
neyse gelelim servise. monitörü servispointe pazartesi akşam 17:22de gönderdim salı ulaştı işleme alındı çarşamba sabah 10:53'de rapor geldi 1gün mü sürdü 2gün mü siz hesaplayın.
ürünü aldığınız yere bu raporu iletip değişim veya iade talebinde bulunabilirsiniz falan filan.
Yani aklında bununla ilgili soru işareti olan varsa servis de önemli bence. ben çok yollarda kargolarda telefonlarda helak olan tanıyorum
Lg servisine de iyi diyebilirim Asus da iyidir Aoc kötü. aoc servisinde zaten en az 2 hafta, 2 ay uğraşan da gördüm, başka sıkıntılar da çıkabilir. Aoc'yi kötülemiyorum bu arada düzgün bi marka kaliteli sağlam ürünleri de var o ayrı.