AÇIKLANACAK RTX 5070 Lİ OEM PAKETİ

Normalde bu gün donanım arşivi 5070 Li oem paketi açıklayacaktı ama onun iptal olduğu söyle di ben o sistemi bekliyorum 1 aydan beri ne zaman yeni sistem açıklayacak acaba (Instagram’dan iptal ettiğini açıkları ordan gördüm)
Fena patlattıp kimse sistem yapan VATAN yaptı yapacağını asdfg :D cektik oradan

47K’ya paylaşacağım sistem şu şekildeydi;

225F işlemci
12CM kule tipi Soğutma
MSI RTX 5070
32GB 6000Mhz Lexar Ram
1 TB Lexar M2
750w 80+ Bronze Bitfenix Kasa

225F işlemci
12CM kule tipi Soğutma
MSI RTX 5070
32GB 6000Mhz Lexar Ram
1 TB Lexar M2
Güzel sistem.. firma elbet isteyerek yapmamıştır ama üzücü oldu valla. Sağlık olsun. Uzun zamandır da sistem görmüyorduk tatlı tatlı izleyecektim akşam..

Güzel sistem.. firma elbet isteyerek yapmamıştır ama üzücü oldu valla. Sağlık olsun. Uzun zamandır da sistem görmüyorduk tatlı tatlı izleyecektim akşam..
Ben alacaktım yaklaşık 1 aydan fazla bekliyordum monitör klavye mouse maus pad kulaklık adım sadece kasa eksikti kısmet değilmiş

Ben alacaktım yaklaşık 1 aydan fazla bekliyordum monitör klavye mouse maus pad kulaklık adım sadece kasa eksikti kısmet değilmiş
vatandan yapıştır fiyatlar fena değil zaten akşamki sistemi bozanda vatan oldu

225F işlemci
12CM kule tipi Soğutma
MSI RTX 5070
32GB 6000Mhz Lexar Ram
1 TB Lexar M2
16gb ram ile inno kartları 44-45 den sürdüler piyasaya. Senin sistem akşama cıksaydı inno alanlar iptal ederdi.
Adamlar inno kartların stoğunu eritti.

10 saniye sürmedi hemen linke tıklayıp girdim stok tükendi böyle bişey olamaz abi

Yetişemedim ben de yetiştim ama kart da sıkıntı yaşadım banka ile internet alışverişini kabul etmedi

Geri