Super serisi gelmeyebilirÇıktığı zaman RTX 5080 Super almayı düşünüyorum şuan bende 7800x3d var bu işlemci ile darboğaz veya farklı bir sıkıntı falan yaşar mıyım?
Evet öyle söylentiler var ama çıktığını varsayarsakSuper serisi gelmeyebilir
Uyumlu Olur tabii ki 7800X3D BahsediyoruzEvet öyle söylentiler var ama çıktığını varsayarsak
Super işi beklendiği olmayacak gibi ama, evet 7800x3d'nin uyumlu gitmeyeceği ekran kartı yok. 5090'la 1080p'de felan oynaman lazım.Çıktığı zaman RTX 5080 Super almayı düşünüyorum şuan bende 7800x3d var bu işlemci ile darboğaz veya farklı bir sıkıntı falan yaşar mıyım?
5080 varken süper beklenmez. Yeni yılda çıkacak. Bütçen varsa kara cumada falan kovala derim. Zaten tüm dünyada donanım fiyatları artıyo. Üstüne bizde her gün artan fiyatlara bide yeni yıl zamları eklenecek. Bende 5070 yetersiz geliyo diye 5070süper bekleyecektim ama baktım olmayacak taksitle 5070ti denk geldi aldımEvet öyle söylentiler var ama çıktığını varsayarsak
Hocam en iyi ihtimal ile önümüzdeki yaz alabilirim ekran kartını yani beklemek zorundayım her türlü super serisi eğer çok absürt fiyatlara çıkmazsa almak istiyorum5080 varken süper beklenmez. Yeni yılda çıkacak. Bütçen varsa kara cumada falan kovala derim. Zaten tüm dünyada donanım fiyatları artıyo. Üstüne bizde her gün artan fiyatlara bide yeni yıl zamları eklenecek. Bende 5070 yetersiz geliyo diye 5070süper bekleyecektim ama baktım olmayacak taksitle 5070ti denk geldi aldım