IOS İthalatçı garantili iphone alınır mı?

altinerim

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar, İyi forumlar

İphone 16 pro max almayı düşünüyorum ithalatçı garantili 88k normal apple türkiye versiyonu 100k yani aradaki bu kadar farkı vermeye değer mi? Satıcı masterfone trendyolda da satış yapıyorlar diye biliyorum, burada ptt avmde bilgisi olan var mı?

ithalatçı garanti=garantisiz

Selamlar, İyi forumlar

İphone 16 pro max almayı düşünüyorum ithalatçı garantili 88k normal apple türkiye versiyonu 100k yani aradaki bu kadar farkı vermeye değer mi? Satıcı masterfone trendyolda da satış yapıyorlar diye biliyorum, burada ptt avmde bilgisi olan var mı?

gümrük ihalelerinden cihazlar geliyor, aile dostlarımız yapıyor. çevrende varsa o cihazlara bak. cihazlar btk tarafından tr imei olarak kaydediliyor 1 yıl garantisi oluyor.

Selamlar, İyi forumlar

Telefonlar genelde çok bozulan ürünler değil.
Eğer gerçekten TR kayıtlı ise alınabilir.

Telefonlar genelde çok bozulan ürünler değil.
Eğer gerçekten TR kayıtlı ise alınabilir.
Satıcı puanı çok yüksek telefon çok satanlar kategorisinde ve yapılan yorumların hepsi olumlu hiç olumsuz yorum yok bu da biraz şüphe uyandırıcı aslında ama sahte yorum puan gibi bi durum söz konusu olabilir mi? Yorumlar gayet doğal görünüyor

Satıcı puanı çok yüksek telefon çok satanlar kategorisinde ve yapılan yorumların hepsi olumlu hiç olumsuz yorum yok bu da biraz şüphe uyandırıcı aslında ama sahte yorum puan gibi bi durum söz konusu olabilir mi? Yorumlar gayet doğal görünüyor
Valla onu bilemeyiz hocam. Satıcınin başka sitede mağazası var mı onu araştır.

Geri