meselerbari
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
Benim de az çok İngilizce bilgim var ve onu en iyi şekle getirmek istiyorum çünkü Türkçe piyasada tüm film ve dizilere erişemiyorum korsan kullanmadan, ancak ana dilde bir oyun olması harika bir şey. The Last of Us™ Part I'e bakıyordum steamda biri her yerinde bug var diye video linki paylaşmış, Türkçe seslendirmeli, izlerken adeta ıslandım, ancak spoiler yemeyeyim diye devam etmedim. Gta 6 Türkçe olsa herhalde kafayı yerim. Keşke Rockstar bu güzelliği yapsa.
Bu arada bu seriye başlamak istiyorum, dizisi de var galiba sonradan çekilen ama izlemedim, dizisinin ilk sezonu birinci oyun, diğeri 2. oyun mu?
30 dolara değer değil mi, daha indirim olur mu? Bir sepet yapıyordum ama sanırım bir kısmını çıkarmam gerekebilir. Sanırım Dijital Deluxe olanı alırım. 2. oyunun indirimi daha az onu daha sonra alırım. Ne diyorsunuz?
Bu arada Türkçe ve hikayesi iyi oyunlar tavsiye eder misiniz şu an alınabilecek?
Bu arada bu seriye başlamak istiyorum, dizisi de var galiba sonradan çekilen ama izlemedim, dizisinin ilk sezonu birinci oyun, diğeri 2. oyun mu?
30 dolara değer değil mi, daha indirim olur mu? Bir sepet yapıyordum ama sanırım bir kısmını çıkarmam gerekebilir. Sanırım Dijital Deluxe olanı alırım. 2. oyunun indirimi daha az onu daha sonra alırım. Ne diyorsunuz?
Bu arada Türkçe ve hikayesi iyi oyunlar tavsiye eder misiniz şu an alınabilecek?