hocam peki mikrofon performansı nasıl idealmidir şarkı yapmak içinben bunu kullanıyorum
bu bütçede bunu buldum bunun dışında![]()
M-Game Solo
Led ışıklandırmalı, ses efektli ve sampler'a sahip USB Streaming ses kartıcompel.com.tr
Behringer UMC22 Usb Ses Kartı : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
Behringer UMC22 Usb Ses Kartı : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
sadece am8 ile kayıt yaptığımda ses baya iyiydi kendi sesimin kötü olmasını saymıyorum arkada ki sesleri almaması sadece benim sesimi alması vs. çok iyiydi hangi uygulamadan kayıt yaptığımı unuttum uzun zamandır kullanmıyorumhocam peki mikrofon performansı nasıl idealmidir şarkı yapmak için
Presonus Audiobox GO öneririm. Müzik işleri için ve f/p bazında bu bütçede en iyi seçenek şu anda. Ses çözünürlüğü yüksek. DAW yazılımı desteği de var, gayet iyi.arkadaşım şarkı yapmaya başladı ve kendisine ses kartı lazım 2 3k lık bütçesi var şuanlık bende ses kartlarından hiç anlamıyorum bu fiyat bandında önerebiliceğiniz güzel bir ses kartı varmıdır?
hocam peki yukardaki 2 hocamında tavsiye ettiği umc 22 mi bu mu sizcePresonus Audiobox GO öneririm. Müzik işleri için ve f/p bazında bu bütçede en iyi seçenek şu anda. Ses çözünürlüğü yüksek. DAW yazılımı desteği de var, gayet iyi.
![]()