Rx 9070 XT Amd Driver Sorunu

Arkadaşlar konu yine gereksiz bir noktaya gitmiş. Dün arkadaşımdan aldığım kaliteli bir 800w psu ile de denedim. Sıkıntı benim '650W'lik hiçbir şeye yetmeyen' psumda değilmiş. Defalarca yazdığım halde anlaşılmadığı gibi bazı oyunları açan ancak bazılarını inatla açmayan ekran kartında sıkıntı varmış. 800W psuyu da bağlayınca hiçbir şey değişmedi. Bugün iade edeceğim kartı sorun çözüldü diyebiliriz.
hocam hangi marka modeldi? Elbette size gelen ürün sorunlu olabilir ama binlerce insan var bu kartı kullanan yazılımsal/donanımsal bi sorun olma olasılıgı daha yüksek sanki karttan ötürü

hocam hangi marka modeldi? Elbette size gelen ürün sorunlu olabilir ama binlerce insan var bu kartı kullanan yazılımsal/donanımsal bi sorun olma olasılıgı daha yüksek sanki karttan ötürü
Hocam Zalman'ın 800W lık bir psu su idi. Aslında benim anlatmak istediğim şey şuydu. Eski kartım Rtx 5060Ti'dı. Onu yeniden taktım eski driverlerı sildim yenisini yükledim ve sıkıntısız bir biçimde kaldığım yerden devam ettim. Olması gereken bu değil mi zaten.

Bu kartı aldığından beri sorunsuz kullanan bir sürü arkadaş var biliyorum ancak bende sorun oluştu ve ben de uğraşmak istemiyorum. AMD fiyat/performans ürünleri üretiyor. Bu karta benzer performans bir Nvidia almak için en az 15-20 bin daha harcamam lazım ancak Nvidia'ya fazladan verilen para boşuna değilmiş onu görmüş oldum ben de.

Hocam Zalman'ın 800W lık bir psu su idi. Aslında benim anlatmak istediğim şey şuydu. Eski kartım Rtx 5060Ti'dı. Onu yeniden taktım eski driverlerı sildim yenisini yükledim ve sıkıntısız bir biçimde kaldığım yerden devam ettim. Olması gereken bu değil mi zaten.

Bu kartı aldığından beri sorunsuz kullanan bir sürü arkadaş var biliyorum ancak bende sorun oluştu ve ben de uğraşmak istemiyorum. AMD fiyat/performans ürünleri üretiyor. Bu karta benzer performans bir Nvidia almak için en az 15-20 bin daha harcamam lazım ancak Nvidia'ya fazladan verilen para boşuna değilmiş onu görmüş oldum ben de.
evet bende amd de sorun yasayanların yazılarını görüyorum bircogu yazılımsal olarak cözülüyor olsada belki oyun/sistem kaynakları sorunlar oluyor kimiside hakkaten kart sorunu nedeniyle sorun yaşıyor, yazılanlardan nvidia daha sorunsuzmuş gibi geliyor. Birazda oyun kaynaklı mesela bu testleri forza 5 de yapsanız muhtemelen sorun olmayacaktı + nvidia dan %20-25 daha fazla fps alacaktınız orasıda var. Ben Pubg bakıyorum testlerde bunu oynadıgımdan nvidia daha stabil görünüyor mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,291
Üyeler
185,247
Son üye
fasafiso3434
Geri