500TL Konsol Önerisi

talhabkr

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
718
Forza 5 için konsol almak istiyorum daha önce konsol ile oynamıştım klavyeyle oynamaktan iyidir laptopu televizyona bağlayıp kablosuz konsol ile forza oynamak istiyorum daha önce hiç konsol almadım konsol arayışınada girmedim ne alınabilir bu fiyata

Ben bilgisayarcılardan 550 TL'ye platoonun kablosuz alıcılı konsolunu almıştım pille çalışıyor çokta memnun kaldım sende o tarz bişey bakabilirsin

Ben bilgisayarcılardan 550 TL'ye platoonun kablosuz alıcılı konsolunu almıştım pille çalışıyor çokta memnun kaldım sende o tarz bişey bakabilirsin
kablosuz düzgün kol yok galiba analog olması gerekiyormuş 500tlye kablolu analog önerebilir misiniz internetten alacağım

Kablosuz çok kullanmadım,kullandıklarimda hep dandikdi ama Rampage'in sg-r218 veya sg-r601 modeline bir bakabilirsin

Forza 5 için konsol almak istiyorum daha önce konsol ile oynamıştım klavyeyle oynamaktan iyidir laptopu televizyona bağlayıp kablosuz konsol ile forza oynamak istiyorum daha önce hiç konsol almadım konsol arayışınada girmedim ne alınabilir bu fiyata
Öncelikle şunu düzelteyin. Konsol dediğin şey nintendo xbox playstationdur. Kastettiğin şey gamepad. 500tl ye de forza da zevk alabilceğin bi gamepad yok belki gamesir nova lite yurtdışında 15 dolar altına düşer belki yeniden. Tr de en dandik kol 500liradan başlıyor zaten. Onlarda bi kaç aya bozuluyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,852
Üyeler
186,802
Son üye
egemen64
Geri