Konsol Hakkında Tavsiye

Reaksiyon skoru
2
Öncelikle bütün foruma hayırlı sabahlar. Daha önce hiç konsol almamış birisi olarak kardeşime konsol alacağım Yurtdışından getirme seçeneğim de var fakat çok bir fiyat farkı oynamadığını fark ettim. PS5 SLIM 1TB düşünüyorum şu anda indirimde büyük kurumsal bir mağazada ithalatçı garantili ve 2 dualsense konsol ile birlikte 42bin TL'ye düşmüş durumda ithalatçı garantili almak mantıklı mı yurtdışından mı getirmeliyim Konular hakkında hiçbir bilgisi olmayan biriyim gerçekten çok açık ve net bir şekilde yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Yurt dışında çift kol PS5 Pro kaç lira baktın mı hiç? Düz kasalardaki fiyat farkı şu an 2 bin lira anca oluyor ama Pro modellerinde belki bu alacağın fiyata yakın bir şey denk geliyor olabilir.

Kanka hangisi uyguna geliyorsa oradan al bende de var slim model dijital bendeki cd li alabilirdim cd yi satma şansım oluyor sonra veya başka oyuna takas ediliyor. Onun dışında başka pişman olduğum bir nokta yok xbox daha çok PC’deki oyunları da içeriyor ama pc oyunları oynayacak olsam pc alırdım ps5 güzel seçim tavsiye ederim.

Öncelikle bütün foruma hayırlı sabahlar. Daha önce hiç konsol almamış birisi olarak kardeşime konsol alacağım Yurtdışından getirme seçeneğim de var fakat çok bir fiyat farkı oynamadığını fark ettim. PS5 SLIM 1TB düşünüyorum şu anda indirimde büyük kurumsal bir mağazada ithalatçı garantili ve 2 dualsense konsol ile birlikte 42bin TL'ye düşmüş durumda ithalatçı garantili almak mantıklı mı yurtdışından mı getirmeliyim Konular hakkında hiçbir bilgisi olmayan biriyim gerçekten çok açık ve net bir şekilde yazabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
kankam yurt dışı ya 40a pro alıyorsun düz almak istersende 30 35 civarına geliyor ülkeden ülkeye değişir ancak yine mantıklı ama 42 ona vereceğine 40 proya ver daha iyi taksit yapamazsın garantide 5lerde çok sorun yok zaten olursada oda senin şansına bağlı :)

İthalatçı tek kol slim dijital 33 civarında cd li 36 ona göre seç bende satıyorum düşünürsen.

Geri