Babam marangoz olduğu için alman markasından 3’lü set şeklinde matkap takımı almıştı. (Tarlada taş bile kırıyorArkadaşlar çok çok iyi bişey aramıyorum dün JCB Pro Plus baktım stoğu bitti
siz hangilerini kullanıyorsunuz önerileriniz neler
Assur ile minik tarimatlar derken?Bende almayı düşünüyorum fakat gücü mü azbende 2 tane var eınhell marka ıle butun evın dolaplarını yaptım mutfak + yatak odası + banyo wc vs o baya iyi ust duzey . ikincisi assur 12v. 800tl ye almıstım bununla da kucuk ev ıslerını halledıyorum minik tamiratlar![]()
evet gucu az mesela cocugun oyuncalarını tamır edıyorum , sandalye masa vb pımapen vb seylerı tamır edıyorum onunla. ama assur ıle bır mutfak dolabını yapamam.Assur ile minik tarimatlar derken?Bende almayı düşünüyorum fakat gücü mü az
2-2.5 civarı düşündüm yani yılda 5-6 defa büyük çaplı ihtiyacım oluyorEinhell ev işleri için fazla fazla uygun. Ki einhell içinde profesyonele yönelik ürünlerde var bütçeye ihtiyaca göre. 4 farklı makineö var einhellden hepsinden memnunum yavsiye ederim
modelini atarmısınızBabam marangoz olduğu için alman markasından 3’lü set şeklinde matkap takımı almıştı. (Tarlada taş bile kırıyor) Eğer bütçe sınırınız yoksa öneririm. Bunu önermemin sebebi ise lazım olmaz diye öylesine bir matkap alıp, işinizi görmeyeceği zamanda sizin mağduriyet yaşamamanız içindir.
hocam bana dün lazım oldu birinden almam gerekti gardrobu parçalayıp geri montajladımevet gucu az mesela cocugun oyuncalarını tamır edıyorum , sandalye masa vb pımapen vb seylerı tamır edıyorum onunla. ama assur ıle bır mutfak dolabını yapamam.
Einhell ev işleri için fazla fazla uygun. Ki einhell içinde profesyonele yönelik ürünlerde var bütçeye ihtiyaca göre. 4 farklı makineö var einhellden hepsinden memnunum yavsiye ederim
hocam hangi modelse einhelli atabilirmisinbende 2 tane var eınhell marka ıle butun evın dolaplarını yaptım mutfak + yatak odası + banyo wc vs o baya iyi ust duzey . ikincisi assur 12v. 800tl ye almıstım bununla da kucuk ev ıslerını halledıyorum minik tamiratlar![]()
2-2.5 civarı düşündüm yani yılda 5-6 defa büyük çaplı ihtiyacım oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
modelini atarmısınız
hocam bana dün lazım oldu birinden almam gerekti gardrobu parçalayıp geri montajladım
hocam hangi modelse einhelli atabilirmisin
maşallah fiyat beni benden aldı![]()
Tp-cd 18/50 Li-i Bl (2x2,0ah) Çift Akülü Darbeli Vidalama - 4513940
Akülü Matkap ve Vidalamalar kategorisindeki Tp-cd 18/50 Li-i Bl (2x2,0ah) Çift Akülü Darbeli Vidalama - 4513940 ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
hocam başka önerebileceğiniz bir şey varmı bu ay fazla masraftayım bu kadar iyi bir şey olmasına gerek yok gücü biraz fazla olsa yeterli![]()
Tp-cd 18/50 Li-i Bl (2x2,0ah) Çift Akülü Darbeli Vidalama - 4513940
Akülü Matkap ve Vidalamalar kategorisindeki Tp-cd 18/50 Li-i Bl (2x2,0ah) Çift Akülü Darbeli Vidalama - 4513940 ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
Hocam einhall'in modelini atma sansiniz var mi? @BabaVoss7
Bende 18-60 modeli. Ama sizin ihtiyacınıza göre ve bütçeye göre çok çeşidi var. Kendi büçtenize göre bi makine ve batarya almalısınız. Yani benimki pahalı gelir büyük ihtimal. Pille vs 5 liradır sanırım. Ayda yılda bi kullanacaksanız herhamgi bir markada iş görür. Ama ne kadar süre görür o bilinmez işte2-2.5 civarı düşündüm yani yılda 5-6 defa büyük çaplı ihtiyacım oluyor
modelini atarmısınız
hocam bana dün lazım oldu birinden almam gerekti gardrobu parçalayıp geri montajladım
hocam hangi modelse einhelli atabilirmisin
aynı marka modelın 18/44 luk gucune bak o zaman 4k cıvarımaşallah fiyat beni benden aldı
hocam başka önerebileceğiniz bir şey varmı bu ay fazla masraftayım bu kadar iyi bir şey olmasına gerek yok gücü biraz fazla olsa yeterli
Bende 18-60 modeli. Ama sizin ihtiyacınıza göre ve bütçeye göre çok çeşidi var. Kendi büçtenize göre bi makine ve batarya almalısınız. Yani benimki pahalı gelir büyük ihtimal. Pille vs 5 liradır sanırım. Ayda yılda bi kullanacaksanız herhamgi bir markada iş görür. Ama ne kadar süre görür o bilinmez işte
aynı marka modelın 18/44 luk gucune bak o zaman 4k cıvarı