Intel mi bu overclock için fazladan para istesin, her ryzen overclock destekler. Yanlış bilgilendirmeyin insanlarıchipset a620 olduğu zaman X olan işlemcinin X özelliğini kullanmıyorsun sayabilirsin. X hız aşırtma kilidi açık anlamına geliyor biliyorsun. A serisi anakartlarda chipsetten kaynaklı kullnılmıyor istersen en iyi a620 yi al
onun yerine aorus elite b850m al matx istersenbeyaz diye gaming plus'a yöneliyordum.
bir de o tam beyaz değilbeyaz diye gaming plus'a yöneliyordum.
ahahaIntel mi bu overclock için fazladan para istesin, her ryzen overclock destekler. Yanlış bilgilendirmeyin insanları
Resmi overclock desteği yok a620 anakartlarda. Sadece Curve Optimizer kullanabilirsin.Intel mi bu overclock için fazladan para istesin, her ryzen overclock destekler. Yanlış bilgilendirmeyin insanları
her ryzen oc desteklemez, a620 anakartlarlada manueli geçtim oto oc bile yapamazsın yanlış yönlendiren sensin. Ryzen işlemcilerde sonunda X yok ise o işlemciye oc yapamazsın, eğer x olan bir işlemcin var ise ve anakartın a serisi ise yine oc konusu mümkün değil. Araştır bunuIntel mi bu overclock için fazladan para istesin, her ryzen overclock destekler. Yanlış bilgilendirmeyin insanları
Ben her ryzena overclock yapılıylr diye biliyordumher ryzen oc desteklemez, a620 anakartlarlada manueli geçtim oto oc bile yapamazsın yanlış yönlendiren sensin. Ryzen işlemcilerde sonunda X yok ise o işlemciye oc yapamazsın, eğer x olan bir işlemcin var ise ve anakartın a serisi ise yine oc konusu mümkün değil. Araştır bunu
Tamam onu biliyorum, b serisi anakartta 7500fe overclock yapabilirsin mesela di miResmi overclock desteği yok a620 anakartlarda. Sadece Curve Optimizer kullanabilirsin.
Uygun fiyata aldığım için sorun yok 9700x rahatlıkla besleyebilen anakartahahaokey sen a620 al
Seni engellediğim için görmemişimKonusu daha önceden açıldı yeni değil indirim!Msı MB Pro B850-S WIFI6E Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) HDMI Dp 2x M.2 USB 10GBS 2,5g Lan Wı-Fı 6e Atx
- yakupblt
- Cevaplar: 0
- Forum: Sıcak Fırsatlar
curve optimizer ile yapabilirsin ama aşırı bir oynama alanın olmazTamam onu biliyorum, b serisi anakartta 7500fe overclock yapabilirsin mesela di mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uygun fiyata aldığım için sorun yok 9700x rahatlıkla besleyebilen anakart
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seni engellediğim için görmemişim
evet farklı yerlerde indirimde, konu dağılınca unuttum. bu fiyata çok daha iyi anakartlar bulabilirimBu nasıl indirim arkadaşdaha ucuza 3 tane yerde var zaten, neden böyle bir konu açma gereği duyarsınız anlamıyorum. Heralde şirket çalışanları bunlar.