🔥İndirim MSI Pro B850-S AM5 Anakart 8799₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
MSI PRO B650-A WIFI bundan VRM kalitesi olarak daha üstün ve daha serin. Fiyat da aynı alacak kişi bunu bilerek alsın.

:D chipset a620 olduğu zaman X olan işlemcinin X özelliğini kullanmıyorsun sayabilirsin. X hız aşırtma kilidi açık anlamına geliyor biliyorsun. A serisi anakartlarda chipsetten kaynaklı kullnılmıyor istersen en iyi a620 yi al
Intel mi bu overclock için fazladan para istesin, her ryzen overclock destekler. Yanlış bilgilendirmeyin insanları

Intel mi bu overclock için fazladan para istesin, her ryzen overclock destekler. Yanlış bilgilendirmeyin insanları
her ryzen oc desteklemez, a620 anakartlarlada manueli geçtim oto oc bile yapamazsın yanlış yönlendiren sensin. Ryzen işlemcilerde sonunda X yok ise o işlemciye oc yapamazsın, eğer x olan bir işlemcin var ise ve anakartın a serisi ise yine oc konusu mümkün değil. Araştır bunu

her ryzen oc desteklemez, a620 anakartlarlada manueli geçtim oto oc bile yapamazsın yanlış yönlendiren sensin. Ryzen işlemcilerde sonunda X yok ise o işlemciye oc yapamazsın, eğer x olan bir işlemcin var ise ve anakartın a serisi ise yine oc konusu mümkün değil. Araştır bunu
Ben her ryzena overclock yapılıylr diye biliyordum

Resmi overclock desteği yok a620 anakartlarda. Sadece Curve Optimizer kullanabilirsin.
Tamam onu biliyorum, b serisi anakartta 7500fe overclock yapabilirsin mesela di mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ahaha :) okey sen a620 al
Uygun fiyata aldığım için sorun yok 9700x rahatlıkla besleyebilen anakart

Konusu daha önceden açıldı yeni değil indirim!
Seni engellediğim için görmemişim

Tamam onu biliyorum, b serisi anakartta 7500fe overclock yapabilirsin mesela di mi

Uygun fiyata aldığım için sorun yok 9700x rahatlıkla besleyebilen anakart

Seni engellediğim için görmemişim
curve optimizer ile yapabilirsin ama aşırı bir oynama alanın olmaz

Bu nasıl indirim arkadaş :D daha ucuza 3 tane yerde var zaten, neden böyle bir konu açma gereği duyarsınız anlamıyorum. Heralde şirket çalışanları bunlar.

Bu nasıl indirim arkadaş :D daha ucuza 3 tane yerde var zaten, neden böyle bir konu açma gereği duyarsınız anlamıyorum. Heralde şirket çalışanları bunlar.
evet farklı yerlerde indirimde, konu dağılınca unuttum. bu fiyata çok daha iyi anakartlar bulabilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri