ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 527
sen 15 yıl kullanmalık kart arıyon kendine özel kart yaptır stabil değil diye yalan atıp durma sıcaklıkla stabillik ne alakaPlanlı eskitme günümüz teknoloji kullanıcılarının çok fazla farkında olmadığı birşeydir. Kullanıcılara bu değerler normal diye ürün pazarlarlar. Kullanıcılar bu ürünleri alır. Kullanır. Uzun vadede o sıcaklık değerleri teknolojik aleti eskitir. Ve sen yenisini almak zorunda kalırsın. Ben amd - nvidia fanboyluğu yapmıyorum. 2 sene önceye kadar RX serisi kullanan bir insandım. Hatta sapphire serilerini kullandım. Ama bu 9000 serisinin bütün internet aleminde övülmesi falan filan bana mantıklı gelmedi. Tekrar diyorum. 2 ürünü arkadaşım ile açıp inceledik. Yaptıkları mimari rezalet. Tamamen uzun vadede kullanıcıların başını ağrıtacak tarzda bir mantık izlemişler. Bak sana tam anlamıyla 3 sorun sayıyorum
1. Kablo çıkış noktası sıcak hava tahliye ızgarasının hemen üstünde. hotspot değeri 85 derece olan bir kartın bütün sıcak havayı tahliye ettiği bir bölgeye 300 küsür W çeken bir kabloyu koymak hangi akla hizmet bir durum ?
2.Hotspot sıcaklıkları : Hadi bunu es geçiyorum
3. En basit oyunda bile 90 derecede çalışan VRAM sıcaklıkları. Kartın Afterburnerda sıcaklığını 55 dereceyi geçmediğini görüp mutlu olabilirsin. Zaten amaç seni o değerler ile uyutmak. Ama kartın içi cayır cayır yanıyor kardeşim. Bunun yanında 85 derece havayı tahliye ederken mevcut kablonun ağzına ediyor.