PenTiumM42
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
hayırlı olsun...Alıntıyı görüntüleaklımda bi ekran kartı almak vardı cerberus 1050ti kullanıyorum artık miladını doldurdu bugüne kısmetmiş peşin fiyata 10taksit bi h.o. nuzu alırım
tabikide hocamHayırlı olsun
Ürün geldiği zaman test edip paylaşırsanız sevirim.
hayirli olsun bende 7800x3d ile kullaniyorumAlıntıyı görüntüleaklımda bi ekran kartı almak vardı cerberus 1050ti kullanıyorum artık miladını doldurdu bugüne kısmetmiş peşin fiyata 10taksit bi h.o. nuzu alırım
hocam aktif olarak çalışıyorum fakat ufaktan da borç ödüyorum yavaş yavaş sistemi güncelliyorum bnde de ryzen 5 5500 vrhayirli olsun bende 7800x3d ile kullaniyorum
valla bnde 1050ti vr çağ atlıyacakmış gibi hissediiyorumbende ekran kartı alacağım ama mantıklı oluyormukı olan sistemi yükseltmek yeni sisteme geçmekten 12400 f ve 6650 xt var
bi de şimdi fena zamlar gelcek onlar kokuttu bi tık sende elini çabuk tutsan iyi olur gibi hocambende ekran kartı alacağım ama mantıklı oluyormukı olan sistemi yükseltmek yeni sisteme geçmekten 12400 f ve 6650 xt var
nasıl hocam memnun musunhayirli olsun bende 7800x3d ile kullaniyorum
direk elimdekini satıp yada hemen alıp kredi kartıyla ıyı bı sıstem cıkarsa elimdekini satmak var aklımdahocam aktif olarak çalışıyorum fakat ufaktan da borç ödüyorum yavaş yavaş sistemi güncelliyorum bnde de ryzen 5 5500 vr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bnde 1050ti vr çağ atlıyacakmış gibi hissediiyorum
bi de şimdi fena zamlar gelcek onlar kokuttu bi tık sende elini çabuk tutsan iyi olur gibi hocam
nasıl hocam memnun musun
gayet memnunum hocam 1 ay oldu olmadi alali gram uzmedihocam aktif olarak çalışıyorum fakat ufaktan da borç ödüyorum yavaş yavaş sistemi güncelliyorum bnde de ryzen 5 5500 vr
valla bnde 1050ti vr çağ atlıyacakmış gibi hissediiyorum
bi de şimdi fena zamlar gelcek onlar kokuttu bi tık sende elini çabuk tutsan iyi olur gibi hocam
nasıl hocam memnun musun
Hayırlı Olsun Elbet Bir Gün..Alıntıyı görüntüleaklımda bi ekran kartı almak vardı cerberus 1050ti kullanıyorum artık miladını doldurdu bugüne kısmetmiş peşin fiyata 10taksit bi h.o. nuzu alırım
60k ya astral 5080 i kim satıyormuş linkle bakalım60k ya rtx 5080 astral satılıyorken bunu almak ilginç