❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

Basliga bak. Pazarlamaci misiniz? Birbirinizi gazlamayi birakin, fiyat gecmisine bakmak yeterli fikir sahibi olmak icin.
Pazarlamacı felan değiliz kardeşim 1 hafta sonra buraya tekrar gel bu fiyatlar var mı yok mu anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amazonda kaç gündür bu fiyat düşünen buna da baksın.
10 taksit yok burda

9 taksit var :D 2haftadır bu fiyatta ayrıca
Hepsiburada premium world card ile ödeme adımında 10taksit . 1 hafta önce bu fiyata düştü sonra geri çıkarttılar bugün tekrar düşmüş paylaştım. He bundan sonraki haftalarda bu fiyatı görmeyeceğini biraz araştırarak anlarsınız

Sapphire RX9070 XT Pulse Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-03-20G
Adamlar fiyat farkını vermediler. Neymiş aldığımın üstünden 14 gün geçmiş. 15 gün geçsede yardımcı oluyorlarmış. Benim 16 günmüş sistem izin vermiyormuş :D
Amazon olsaydı ben yazmadan inen fiyatı direkt kupon olarak verirdi.

Hepsiburada premium world card ile ödeme adımında 10taksit . 1 hafta önce bu fiyata düştü sonra geri çıkarttılar bugün tekrar düşmüş paylaştım. He bundan sonraki haftalarda bu fiyatı görmeyeceğini biraz araştırarak anlarsınız
ya dostum sana bir şey demiyorum ki diyorum ki çok da büyük fırsat değil amazonda bayadır bu fiyata sende kartı sen satıyor gibi savunuyorsun. eline sağlık güzel konu uzatmaya gerek yok.

Ekran kartı ihtiyacım olsaydı direk çekerdim VRAM kıtlığı yüzünden ve 10.taksit seçeneğinden dolayı fiyatlar uçup gitme ihtimali var. Böyle imkanlar çok nadir rastlanır bu ülkede bence kaçırmayın derim

Pazarlamacı felan değiliz kardeşim 1 hafta sonra buraya tekrar gel bu fiyatlar var mı yok mu anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 taksit yok burda
Komik olmus. Her indirim haftasi sonunda fiyatlar yukseliyor bilmeyen yok. Tvde de bir altinci memis var cok seviliyor. Masallah hep yukselecek. Bir biz goremiyoruz zaten ilerisini gerisini. Paylasim topigini, ikizlere takke var muhabbetiyle yurutuyoruz.

Komik olmus. Her indirim haftasi sonunda fiyatlar yukseliyor bilmeyen yok. Tvde de bir altinci memis var cok seviliyor. Masallah hep yukselecek. Bir biz goremiyoruz zaten ilerisini gerisini. Paylasim topigini, ikizlere takke var muhabbetiyle yurutuyoruz.
Boş kafadan konuşmuyoruz bellek sıkıntısı olduğu için tüm dünya basınında konuşuluyor.

Ağalar rx 7800xt kullanıyorum buna geçmeye değer mi oynadığım oyunlar genel de fps ağırlıklı oyunlar

Ağalar rx 7800xt kullanıyorum buna geçmeye değer mi oynadığım oyunlar genel de fps ağırlıklı oyunlar
monitörün hz ye bağlı
işlemci 7500f ise 9070xt aldıktan sonra genel olarak fps oyunlarından ultra grafiklerde 400 civarında alırsın
monitör 400hz değilse 7800xt devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,409
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri