🔥İndirim Xdrive Anka 7950 TL N11

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,052

En fazla 8600 TL olmuştu şimdi oldukça indirimli bir fiyat. Max 4 taksit var peşin fiyatına. Kupon varsa daha ucuza gelir. Kumaş modelleri de aynı fiyatta.

Daha yeni Hawk Future aldım 😥

Son düzenleme:
bu modeli yerinde denedim güzel ama biraz küçük öyle durduğuna bakmayın ben 1.86 114 kiloyum içinde tam rahat edemedim atak modeline geçtim gerçi onunda alttaki ileri geri gitmesini sağlayan yeri arızalandı üşendigimden tamire göndermedim

bu modeli yerinde denedim güzel ama biraz küçük öyle durduğuna bakmayın ben 1.86 114 kiloyum içinde tam rahat edemedim atak modeline geçtim gerçi onunda alttaki ileri geri gitmesini sağlayan yeri arızalandı üşendigimden tamire göndermedim
kankam yanlış anlamada 115 kg sin bi zahmet küçük gelsin sana :D

Bu dayı 130 kiloya yakındı sanırım. Kilonuz biraz fazla full sığacak koltuk zor bulursunuz.

Bonus kartla Anka modelini alacaklar Defactodan bir çorap atsın. Kargo ücretsiz şekilde 8 Bin TL geçtiği için 6 taksit yapıyor. Ekstra 300 TL bonus alırlar. Eğer sepeti 10.000 TL üzerine tamamlarsanız. Hem 6 taksit yaparsınız. Hemde 500+350 Bonus alırsınız. (Sepeti taksit edilebilir ürünlerle tamamlayınız.)

kankam yanlış anlamada 115 kg sin bi zahmet küçük gelsin sana :D
satarken adam bana 130 kg ın üstünde olmadığın sürece sorun olmaz dedi zaten o yüzden bu modeli aldım dostum yanlış anlama 200 kilo olsam ve bana 220 kiloya kadar dayanır deseler alırım çünkü arada %10 fark var zaten ki bir çok firma tam üst sınırı biraz aşağı çekerek söyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dayı 130 kiloya yakındı sanırım. Kilonuz biraz fazla full sığacak koltuk zor bulursunuz.
yok bu atak dediğim koltuğa çok rahat sığıyorum yanlarda 4 er parmak kadar boşluk bile var 115 kiloyum dediysem yağ torbası değilim vücut geliştirmeciyim dostum :D

satarken adam bana 130 kg ın üstünde olmadığın sürece sorun olmaz dedi zaten o yüzden bu modeli aldım dostum yanlış anlama 200 kilo olsam ve bana 220 kiloya kadar dayanır deseler alırım çünkü arada %10 fark var zaten ki bir çok firma tam üst sınırı biraz aşağı çekerek söyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok bu atak dediğim koltuğa çok rahat sığıyorum yanlarda 4 er parmak kadar boşluk bile var 115 kiloyum dediysem yağ torbası değilim vücut geliştirmeciyim dostum :D
onu anladım dostumda sonuçta 115 kg sin seni taşıyan koltuk bulman çok zor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,531
Üyeler
185,758
Son üye
malmisiniz
Geri