❌İndirim Bitti! Delta GPS-850HB 850W 80+ Platinum Güç Kaynağı SEPETTE 2.894,65 TL

asko56

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,451

1764322472915.webp

sepette uçuç kupon ile

Stoğu bitmedi 😄 şu ürünü 2500tl yapsınlar forumda herkes alsın

Vay arkadaş daha geçen gün 2400'e 750W olanı aldım ya tüh anasını satim. İç bileşen olarak çok fark yoktur inşallah.

Vay arkadaş daha geçen gün 2400'e 750W olanı aldım ya tüh anasını satim. İç bileşen olarak çok fark yoktur inşallah.
İade edip alabiliyorsan al iç bileşen farkı vardı bildiğim kadarıyla :D ama sana 750w yetiyorsa iade etmene gerek yok sadece 850w lazımsa et.

İade edip alabiliyorsan al iç bileşen farkı vardı bildiğim kadarıyla :D ama sana 750w yetiyorsa iade etmene gerek yok sadece 850w lazımsa et.
Hocam benim sistemde Corsair CX 650F var. Yedekte dursun bir gün lazım olur diye konudaki ürünün 750W olanını @NVIDIAMDINTEL arkadaşın telkinleriyle satın almıştım. Ürünü de açıp baktım dolayısıyla şu an iade etme imkanım yok. Sağlık olsun nasip değilmiş.

Hocam benim sistemde Corsair CX 650F var. Yedekte dursun bir gün lazım olur diye konudaki ürünün 750W olanını @NVIDIAMDINTEL arkadaşın telkinleriyle satın almıştım. Ürünü de açıp baktım dolayısıyla şu an iade etme imkanım yok. Sağlık olsun nasip değilmiş.
Ha o zaman tamamdır. Sıkma canını ikisi de taş gibi ürün.

Markaya güvenmediğim için almadım. Kablo kalitesi ve görselleri iyi durmuyor. 60 binlik kasa emanet edilmez gibime geldi. Vatanda şuan güzel PSU indirimleri var. Oradan bilindik bir marka çekerim daha iyi. En azından etiket verileri doğru mu değil mi tarzında kafada soru işareti oluşmaz.

Geri