asrock rx 9060 xt challenger 16gb kullanıyorum .Sapphire yani kötü olacağını sanmıyorum ama kullanan arkadaşlara sormak lazımBende 6700xt 2k da kullanıyorum bu Sapphire VGA 9060xt iyi midir?? Hiç bu markayı kullanmadım.
Riske girmeye gerek yok bence.Yav aldım ama Vodafone 500₺ daha indirim yapıyordu kodu girmeyi unutmuşum son 1 adette stok vardı siparişi iptal etsem Stoğa girermi hemen
Sorma y Stoğa girerse tekrar alıp diğerini iptal ederim 500₺ ucuza almak vardı şimdi son kartı da ben aldımşansa bak
Beklicem tekrar Stoğa girerse alırım diğerini iptal ederimRiske girmeye gerek yok bence.
Sağolun, siyah olanı aldım.hayırlı olsun hangisini aldın
Evetpulse olan demi 15.999 olan
Bendeki Asus prime dual 6700xt kaça gider en fazla garantisi yeni bitti sadece oyun için kullanıldı.pulse olan demi 15.999 olan
Amazondan püre al 18k orada çoğu kartta 9taksit var10 taksidi nasıl yapıyoruz beyler bende world var denedim en fazla 6 taksit vakıfa ait
Aklımda hep vardı bu kart 5060 ti düşünüyordum onun fiyatına bakınca bu fiyata kart ilaç gibi geldi. 6700 XT den geçmeye pek değmez diyenler olur, ama en azından güncellik açısından fsr 4 ü rahat şekilde kullanılırım.8-9 a gider