cagdasaktas94
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Pro modeli de vardı galiba bunun oda indirimde mi?
Açılabiliyor diye biliyorum ama baya uğraştırıyorroot yapılmıyor bootloader kilidi açılmıyor bunları yapmak isteyenler dikkat etsin
Bu pro için. Plus rmx3867 olarak geçiyor.Açılabiliyor diye biliyorum ama baya uğraştırıyor
![]()
Unlock Bootloader on realme 12 Pro IN [RMX3842 | RMX3843]] Device region change
Method: Changing Device Region via Built-in Updater Disclaimer: Proceed at your own risk. I am not responsible for any damages. This method is For Indian users Only...xdaforums.com
Ayrıca redmi note 14 mü bu mu sizce hangisi daha iyidir samsungu eledim direktRedmi note 9s var şuan telefon almayı düşünüyorum Samsung a serisi alacaktım da bu daha iyi gibi alınır mı beyler bütçem de zaten 10k-11k
ben babama aldım bunu, Samsung A26 alasım vardı 6 yıl güncelleme garantisi falan iyi olur diye düşünüyordum ya da realme 12 + alırım yine 10k ya düşerse diyordum 10k altına düşünce çektim direkt. redmi note 14 ü direkt elemiştim o da kötü değil ama bence bu tercihler daha iyi ama tercih meselesi tabii kiRedmi note 9s var şuan telefon almayı düşünüyorum Samsung a serisi alacaktım da bu daha iyi gibi alınır mı beyler bütçem de zaten 10k-11k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca redmi note 14 mü bu mu sizce hangisi daha iyidir samsungu eledim direkt
Nothing phone 1 eğer 10 bine düşerse al. (CMF de olur ama o NFC siz ve işlemcisi bir tık daha düşük) tavsiyemdir. Kamerası da kötü değil diye biliyorum.Redmi note 9s var şuan telefon almayı düşünüyorum Samsung a serisi alacaktım da bu daha iyi gibi alınır mı beyler bütçem de zaten 10k-11k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca redmi note 14 mü bu mu sizce hangisi daha iyidir samsungu eledim direkt