❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

Niye zam geliyor onu anlamadım
Amd tarafında resmi açıklama yapıldı ekran kartı fiyatlarıdan global olarak minimum %10 olarak bir zam artışı yapılacağını söylediler.
Bizim ülkede o zam en az %25 olacağı için şimdiden bir kart kapmak mantıklı.Genel olarak piyasada şu anda ram mevcut değil yapay zeka ve windows piyasadaki ramleri süpürmüş durumda.Tahminen bu zam ortalama 3-4 hafta içerisinde bizi bulabilir.

Amd tarafında resmi açıklama yapıldı ekran kartı fiyatlarıdan global olarak minimum %10 olarak bir zam artışı yapılacağını söylediler.
Bizim ülkede o zam en az %25 olacağı için şimdiden bir kart kapmak mantıklı.Genel olarak piyasada şu anda ram mevcut değil yapay zeka ve windows piyasadaki ramleri süpürmüş durumda.Tahminen bu zam ortalama 3-4 hafta içerisinde bizi bulabilir.
3-4 hafta bile sürmeyebilir .

Aynenn bende yukarda bundan bahsediyorum uluslararası basında artacağının haberi yapıldı diyede bazı arkadaşlar youtubedan 2-3 video izleyip gelmiş diyor . Bu zihniyetteki insanlara gram bir şey anlatamazssın 🤣
Hocam sen bazı gerizekalılara laf anlatamazsın ben anlatamadım....ram krizinden önce muhabbetim olan birine ram al dedim sistem toplayacaktı bak zam gelecek dedim ayni size dendigi gibi ya korkutma amacli o videolar yok pazarlamacimisin falan diyodu ramler 10k zam yedi psu buldum buna attim 11 11 de dedim bak kampanya corssair rme psu al almadi 18k oldu...bu tarz adamlara bisey anlatilmiyo...bombos laflar buraya gelmissiniz sadece ekran kartlari artmadan alin demissiniz ne var bundada biri gelmis yok pazarlamacimisin biri gelmis bos yapma diyo %10 da olsa bu fiyatlar artacak bulamayacagiz malesef kimse almasin ucuzlatmak zorunda kalirlar kafasida bombos 9070xt 50k da olsa birileri aliyo bizim ülkede çikan bisey dusmez kolay kolay ve hicbisey beklemeye gelmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynenn bende yukarda bundan bahsediyorum uluslararası basında artacağının haberi yapıldı diyede bazı arkadaşlar youtubedan 2-3 video izleyip gelmiş diyor . Bu zihniyetteki insanlara gram bir şey anlatamazssın 🤣
7800 e 990 pro ssd aldim suan 9500 10k civarinda ssd ram ekran karti işi sıkıntıda bir tokat yedi zaten millet ramden bi tokat daha ymesinler diye ugrastikca bos bos konusuyolar

hbden 6 taksitle aldım. Bekle bekle ağaç olduk en son bu şekilde rtx2060 superi beklemiştim 2200tlydi sonra 8bine kadar çıkmıştı o yüzden aldım artık :)
Bende şimdi pure modeli aldım 36a beyaz olduğu için fark vermek zoruma gitse de yapacak bir şey yok :D

hepsiburada kartı alınca ne kadar limit veriyor 31 bin limit verir mi ekran kartını almak için yakın zamanda alan oldu mu

Geri