❌İndirim Bitti! Gpu Fiyatları Artmadan SON FIRSAT!! Sapphire RX9070 XT 🔥30.899₺ (10 Taksit)

1 haftadırr sepette duruyor indirime filan girmedi :)
Haha ben o son indirimde aldm hatta ilk 6400den acti sonra bitti geri geldi 😂 nasip değilmiş. Gecen hbde 7800lerdeyi sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İslemci almadim daha 7800x3d düşünüyorm 9800x3d almak mantıklı mi onuda bilmiyorum. İncedeki ramlari kacirdim ona da cok canim sıkıldı.

Haha ben o son indirimde aldm hatta ilk 6400den acti sonra bitti geri geldi 😂 nasip değilmiş. Gecen hbde 7800lerdeyi sanırım.
Perşembe akşamı vardı güzel indirimler hbde. Ben anakart, ram, ssd, kasa daha alamadım normalde bunları alıp ekran kartını sonraya bırakacaktım da bu tehlikeli zam meselesi olunca ekran kartını aldım bunları bıraktım. Valla Allahsız gibi zam yapmazlarsa önümüzdeki ay da bu kalan parçaları almayı planlıyorum.

Perşembe akşamı vardı güzel indirimler hbde. Ben anakart, ram, ssd, kasa daha alamadım normalde bunları alıp ekran kartını sonraya bırakacaktım da bu tehlikeli zam meselesi olunca ekran kartını aldım bunları bıraktım. Valla Allahsız gibi zam yapmazlarsa önümüzdeki ay da bu kalan parçaları almayı planlıyorum.
Bende ram islemci kasa kaldı. Ama korkuyorum, 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnstadan ekle beni sfkulusoy01 indirim denk gelirse paslasiriz

Geri