HANGİSİNİ IADE ETMELIYIM ACIL CEVAP

Reaksiyon skoru
4
Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi. Dönüşlerinize göre birini iade edeceğim
IMG_3283.webp

Yengeye teşekkür et ama fiyatı çok pahalı geldi bence 5060 ti iade edebilirsin sağdaki kart ne amaçla kullanıyorsun bilmiyorum ama sana yeter

Eşinin hediyesi daha değerli olur bence

Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi. Dönüşlerinize göre birini iade edeceğimAlıntıyı görüntüle
5060 ti iade et

saf kas güçleri bire bir aynı
5060 ti rt performansı olarak 9060xt den daha iyi güç tüketimi daha az ve yz desteği daha iyi
fiyatını hak ediyormu tartışılır ama eşinin hediyesi olduğunuda hesaba katarsak ben 9060xt iade diyorum

Hediye olduğu içi ben olsam 9060xt yi iade ederdim ama normal şartlarda akıl karı değil o karta o parayı vermek.
Edit: dedim ama düşününce o mantığı da kaybediyor be abi:D aradaki fiyat farkıyla 2 tb m2 ssd alınabiliyor örnek olarak.

saf kas güçleri bire bir aynı
5060 ti rt performansı olarak 9060xt den daha iyi güç tüketimi daha az ve yz desteği daha iyi
fiyatını hak ediyormu tartışılır ama eşinin hediyesi olduğunuda hesaba katarsak ben 9060xt iade diyorum
FSR Redstone gelince o fark da kapanıcak büyük ihtimalle. Aralık 10 da geliyor güncelleme.

Merhaba herkese, sabahki indirimle beraber 9060xt i almıştım. Eşim de hediye olarak 5060 ti almış bana. İkisinide görseldeki fiyatlara aldık. Birini iade edelim diyoruz. Sizce 5060ti icin bu kadar fiyat farkı hakediyor mu? , Piyasasına göre daha uygun ama özellikler aynı gibi geldi. Dönüşlerinize göre birini iade edeceğimAlıntıyı görüntüle
5060ti ı iade edebilirsiniz

5060ti iade et reis çöp 9060xt nin yanında o paraya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,868
Üyeler
186,399
Son üye
rosmen
Geri