bütçe en fazla ne olurSizce Hangisini Almalıyım?
MSFS20 ile uçuş yapmaktayım..
9070xt nitro alın geçinEğer 5080 Alırsam 65K
%10-20 zam kapıda alabiliyorken git 5080 al sonra 5080 süpere falan ekmek banarsınSizce Hangisini Almalıyım?
Microsoft Flight Sim 20 ile uçuş yapmak için sistem diziyorum.Ultra Grafiklerde uçuş yapmak için ekran kartı seçmekteyim.DLSS için 5070ti alınmalı mı kafam çok karıştı...5080 şuan en mantıksız kartların başında geliyor. 5090 ın bile bazı yönlerden mantıklı tarafları var.
Eğerki intelin yapay zeka teknolojili kare boost özelliklerine ihtiyacın yoksa 9070xt fiyat performans olarak en mantıklı seçenek.
İntel istiyorum diyorsan yine fiyat performans olarak 5070 en mantıklı seçenek.
5070 performansı bana yetmez diyorsan 5070ti da düşünebilirsin bütçeni aşmıyorsa.
Hocam dediğim gibi önceliklerinizi siz belirleseniz daha doğru olur.Microsoft Flight Sim 20 ile uçuş yapmak için sistem diziyorum.Ultra Grafiklerde uçuş yapmak için ekran kartı seçmekteyim.DLSS için 5070ti alınmalı mı kafam çok karıştı...
Hocam oyun için 5090 mantıksız olmaz mı ?Hocam dediğim gibi önceliklerinizi siz belirleseniz daha doğru olur.
Her kartın kendine göre avantajları ve dez avantajları var.
Youtubede neredeyse her oyun için karşılaştırma videoları var onlar bence çok aydınlatıcı oluyor.
fiyat sizin için bir kriter değilse 5070ti mantıklı olabilir.
ben olsam 5080 yerine oralara çıkmışken 5090 alırım en az 5 sene kart düşünmem ömürlük olur.
Evet muazzam ekran kartları...Fakat ben fps ve grafik kalitesi için hangisi daha iyi olur bunu merak ediyorum.Amd nvidia kavgasına girmicem ama 9070xt nitro+ harbici çok iyi kart. Tasarımı, soğutması, kalitesi çok yüksek seviyede.
5070ti çünküSizce Hangisini Almalıyım?
O zaman 5070ti ile yola devam... Beyaz sistem için sizin kartı düşünebilirim5070ti çünkü
satması kolay
fsr 4ten iyi dlss 4
daha iyi ray tracing
çok daha iyi path tracing
en az %20-30 daha az güç tüketimi( forumdan bir arkadaş tuf 9070xt ile 500w görmüş/uzun vadede aradaki farkı kapatır zaten)
satması kolay
daha stabil yazılım
saçma çökmeler yok
yeni çıkan oyunlarda ilk gün daha iyi performans
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesela ben pc alma sürecindeyken temmuz ayında 9070xt'de unreal engine 4 kullanan oyunlarda rt açınca 5-10 saniyeye kadar çıkan stutterlar oluyordu 1 haftada falan düzeldi. Ancient gameplays kanalına bakabilirsin videosu var